Nova Spektrum er arena for både VVS-Dagene og Bygg Reis Deg

Uke 42 – byggenæringens utviklingsuke gir bærekraft i praksis

Hvert år i uke 42 arrangeres det en stor messe for byggenæringen. I år er det VVS-dagene 19-21 oktober og neste år er det Bygg Reis Deg. Begge messene er gode møteplasser for de som jobber i byggenæringen og ønsker å utvikle sin kompetanse og kunnskap om de siste produktnyheter. I tillegg er et besøk på disse messene et perfekt sted å vedlikeholde sine kunderelasjoner og knytte nye kontakter.

For at det skal bli et bredere «tilbud» av møteplasser og tilreisende skal få mer ut av «investeringen» det er å ta turen til Oslo – Østlandsområdet har vi i Bygg Reis Deg etablert Det Norske Byggemøtet som arrangeres hvert år i uke 42. På den måten legger vi til rette for at man kan tilegne seg ulik kunnskap fra flere faglige og sosiale møteplasser på en komprimert periode og i et avgrenset geografisk område mellom Oslo og Lillestrøm. Det kaller vi bærekraft i praksis og nå håper vi flere arrangører, bransjeorganisasjoner og bedrifter vil bli med å arrangere nyttige møteplasser, medlemsmøter og styremøter slik at vi sammen kan skape byggenæringens utviklingsuke hvert år i uke 42.

Les mer om VVS-dagene 19-21 oktober og meld deg på her: VVS-dagene

Les mer om Det Norske Byggemøtet 19.oktober og meld deg på her: Det Norske Byggemøtet

VVS-Dagene 19-21 oktober 2022

Flere nyheter

Drivhus må oppfylle krav til sikkerhet

Fra en rekke tilbydere presenteres drivhus på en måte som etterlater en forståelse om at man kan oppholde seg i og bruke dem som om det var et hvilket som helst oppholdsrom i bygg. Skal de det så må de også oppfylle byggeforskriftens krav til konstruksjonssikkerhet sier vår utstiller Glass og Fasadeforeningen.

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.