Sosiale samlingssteder for utstillere og besøkende på Bygg Reis Deg

Vår samarbeidspartner Skagstindgruppen tilbyr flere sosiale møteplasser for besøkende og ustillere på Bygg Reis Deg. De har flere puber og restauranter sentralt i Oslo hvor du kan ta med deg kunder, samarbeidspartnere og ansatte.

Bygg Reis Deg sitt offisielle samlingssted under messen vil være The Wild Rover, vi sees der!

Skagstindgruppen ble grunnlagt i Oslo i 2014 og har siden utvidet til 14 barer, puber og restauranter i Norge. Alle fokuserer på kvalitet, innovasjon og gode kundeopplevelser. Skagstindgruppen er selskapet bak populære steder som Telegrafen, The Wild Rover, Vulkan Arena, Pokalen sportsbar, Raadhuset bar og mer.

The Wild Rover

The Wild Rover ligger sentralt plassert i Oslos mest travle område, nærmere bestemt Karl Johans gate 8. På denne irske puben finner du 330 sitteplasser, over 40 skjermer og en nydelig mat og drikkemeny. Fordelt på to etasjer er det det perfekte stedet å ta med gjengen for en hyggelig kveld ute i Oslo. 

Live trubadur spiller opp til god stemning hver kveld under messen!

Årets nyhet: Konsert med «Halva Priset» på Vulkan Arena

Vi i Bygg Reis Deg ønsker at både utstillere og besøkende skal få både faglig og sosialt utbytte av sin deltagelse. I den anledning har vi etablert et samarbeid med Skagstindgruppen som blant annet har Vulkan Arena i Vulkan 26 i Oslo. På torsdag 19 oktober blir det konsert med det norske partybandet, «Halva priset» som blant annet spiller låtene «Den fineste Chevy`n», «Konge på bøgda» og «Hytta mi». Ta med deg kunder og venner fra byggebransjen og bli med på lukket konsert for Bygg Reis Deg deltagere. Du bestiller billetter til spesial Bygg Reis Deg pris (NOK 250 pr person) her: Halva Priset billetter

Telegraften

Telegrafen Oslo er Oslos nye store samlingssted! 
Under et tak finner du Telefonkiosken Bar, Faksen Bar, Restaurant Bestorp, Teleks vinbar, samt 6 unike selskaps – og møterom. I tillegg er det mulighet for å spille både shuffleboard og dart.

Ta med deg gjengen på en middag i restauranten eller i et eget rom og aktiviteter utover kvelden, før dere selvfølgelig tar turen videre ned på The Wild Rover hvor dere møter resten av messen utover kvelden.

Raadhuset Bar

Oslos største aktivitetsutested med 3 barer, 60 spill og Pizzakjøkken fordelt på 1200 m2.

Trattoria Casa Pisano

Kom å spis på Oslos nyeste Italienske Restaurant. Her kan det bookes egne området og lokaler til din gruppe.

Er du utstiller på Bygg Reis Deg og ønsker å booke bord og/eller aktiviteter i forbindelse med messen?
Ta kontakt med [email protected] for informasjon om priser og tilbud.