Hvorfor delta som utstiller på Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg har siden etableringen i 1954 vært en møteplass for alle som er involvert i en byggeprosess. Her møtes man for å stille ut sine varer og tjenester og vise frem sine ansatte for nye og eksisterende kunder.

Ønsker du å være utstiller på Bygg Reis Deg? Her finner du noen av våre utstillerne sine grunner for hvorfor de år etter år, velger å stille ut på Bygg Reis Deg.

I dagens byggeprosess er det et økende fokus på samhandling og innovative løsninger. Man utfordrer etablerte sannheter og forsøker å finne mer effektive og lønnsomme løsninger. Varenes iboende egenskaper blir også mer viktig og i den anledning er vareinformasjonen blitt et konkurransefortrinn. Har man ikke tilstrekkelig oppdatert vareinformasjon vil ikke varene være tilgjengelig i den stadig mer digitale byggeprosessen.

Lansering, salg og merkevarebygging.
Mange av våre utstillere deltar for å lansere nye produkter, øke salget til nye og eksisterende kunder eller for å øke kjennskap og kunnskap til sine merkevarer og sin bedrift og ansatte.

Produktlanseringer
Det faktum at vi samler mellom 30 – 40.000 besøkende bestående av både profesjonelle og private gjør det attraktivt å lansere nye produkter eller produktserier på Bygg Reis Deg. På den måten kan man få frem mer informasjon og kunnskap til potensielle kunder på en bedre måte enn via andre markedsføringskanaler.

Her kan man utvikle egne arrangementer knyttet til lanseringen, som inkluderer besøk på standen og andre opplevelser. Det fysiske møtet med kunden gir en egen unik mulighet til å sikre at kunden har fått med seg fordelene til dine nye produkter og tjenester.

Salg
Salg til nye og eksisterende kunder er viktig. Det å sørge for at eksisterende kunder fortsetter å handle dine varer og tjenester er den billigste formen for markedsføring.

Under en åpen messe, som Bygg Reis Deg er det mange måter du kan vise at du bryr deg om dine kunder og at du ønsker at de skal fortsette å handle dine varer og tjenester.

Det er også en fin anledning til å styrke kundeforholdet ved å løse eventuelle utfordringer eller øke kunnskapen knyttet til bransjeutfordringer eller andre aktuelle tema sammen med dine kunder.

Salg til nye kunder er også enklere å få til på en messe som Bygg Reis Deg. Det er ingen andre steder du kommer tettere på dine konkurrenters kunder. Her kan man oppleve at potensielle kunder går rett forbi eller gjennom din stand og da gjelder det å vise seg frem fra sin beste side og skape stoppeffekt og interesse.

Merkevarebygging
En byggeprosess består av mange involverte aktører. Det betyr at et perfekt resultat består av mange vekslinger og mange valg. Derfor er det viktig å ha god kontroll både på de produkter og tjenester som finnes men også de menneskene som er involvert fra de ulike aktørene. Det hjelper ikke å ha verdens beste fysiske produkter hvis du ikke har menneskene som kan fortelle hvordan det skal monteres eller brukes.

Merkevaren består altså av produktene, tjenestene, menneskene og bedriften. I den anledning er Bygg Reis Deg en perfekt arena til å vise frem alt dette og øke kunnskap og kjennskap til din bedrift og dine produkter.

Så er du i posisjon til å bestemme hvordan dere skal øke salget og jobbe med merkevarebygging i din bedrift bør du vurdere å delta på neste Bygg Reis Deg messe 18-21 oktober 2023.