Kandidater til Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Velkommen til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen 2022

På Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 19.oktober får du innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og lederutvikling. I tillegg skal vi dele ut Byggenæringens Ærespris 2022.

Du vil høre seniorforsker i NUPI, Karsten Friis fortelle om hvordan den utenrikspolitiske situasjonen har utviklet seg og hvordan dette vil påvirke norsk næringsliv generelt og byggenæringen spesielt. Sjefsøkonom, Øystein Dørum i NHO skal gi oss innblikk i hvordan den økonomiske situasjonen vil påvirke norske bedrifter. For å si noe om manglende råvaretilgang, leveranseutfordringer og belyse om dette vil bidra til økt etablering av produksjon i Europa og USA har vi invitert professor, Gøran Roos. Selv om vi opplever mange utfordringer, finnes det også mange forbedringsområder og muligheter i den norske byggenæringen. Direktør for rådgiving og tidlig fase, Hege Maria Eriksson i Statsbygg vil gi et innblikk i hvilke muligheter som finnes i det norske markedet. Sist, men ikke minst skal foreleser ved Handelshøyskolen BIs Executive Master of Management-program, Magnus Huth analysere situasjonen fra et lederperspektiv og komme med noen praktiske råd om HVORDAN toppledere bør håndtere de utfordringer man står overfor. Konferansen ledes av en av Norges mest attraktive konferansierer, Eirik Norman Hansen.

Fra venstre Karsten Friis, Øystein Dørum, Gøran Roos, Hege Maria Eriksson, Magnus Huth og Eirik Norman Hansen.

Konferansen finner sted 19.oktober mellom kl 09.00 – 12.00 i Sentralen (gamle lokalene til Christiania Sparebank) som ligger i Øvre Slottsgate 3 i Oslo. Deltagelsen koster 3.000 pr person inklusiv morgenkaffe med bakverk og lunsjservering.

Takk til våre samarbeidspartnere og støttespillere:

Flere nyheter

Drivhus må oppfylle krav til sikkerhet

Fra en rekke tilbydere presenteres drivhus på en måte som etterlater en forståelse om at man kan oppholde seg i og bruke dem som om det var et hvilket som helst oppholdsrom i bygg. Skal de det så må de også oppfylle byggeforskriftens krav til konstruksjonssikkerhet sier vår utstiller Glass og Fasadeforeningen.

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.