Lacuna Foldedor 16175 Scaled

“Vi produserer ikke «bare» foldedører. Vi produserer livskvalitet til hjemmet”

Hva om du hadde muligheten til å kombinere stuen din med uteplassen. I løpet av noen få øyeblikk?

FORESTILL DEG MULIGHETENE:

Hva om du hadde muligheten til å kombinere stuen din med uteplassen. I løpet av noen få øyeblikk? Hva om du kunne forvandle kjøkkenet ditt til et utekjøkken, med bare en enkel funksjon? Og hva om du kunne se fotballkampen på TV-en, i hagen din, uten å gå på noe annet enn føttene dine? Disse mulighetene er akkurat det du får med Lacunas foldedører. Den eksklusive bruken av naturlig eller modifisert løvtre, håndlagde hengsler, og dobbelte eller

tredobbelte tetningslister, sikrer stabilitet og høy isoleringsevne. Våre løsninger gir deg nye muligheter for å åpne opp hjemmet ditt på en helt ny måte. Er du interessert i å åpne opp til naturen, i en hyggelig liten hytte, eller å utvide horisonten til en leilighet i øverste etasje? Lacunas foldedører gir deg muligheten for å være både inne og ute samtidig.

KVALITET OG DESIGN – INNE OG UTE

Etter snart 15 år på markedet er Lacuna kjent for sitt unike design og ypperlige kvalitet. Det er et resultat av at alle i Lacuna er ekstremt fokuserte på å være verdensledende på dette produktet. Vi mener at vår hengivenhet til foldedører skal stemme overens med den lidenskap og kjærlighet mange mennesker investerer i hjemmene sine.

Foldedører fra Lacuna. Foto: Lacuna
BÆREKRAFT I HØYSETET

Lacuna produserer utelukkende foldedører i hardtre av hensyn til stabiliteten og holdbarheten. Vi bruker primært bøk fra Tyskland, som varmebehandles så holdbarheten blir som treverk av teak. På Lacuna fabrikken på Fyn laminerer vi treet til det ferdige produktet TMT Composite ®, som gir en unik egenskap som er nødvendig for en foldedør. Dessuten produserer vi Lacuna foldedører i tysk eik og i sapeli mahogni. Alt er FCS (eller tilsvarende) sertifisert, og Lacuna er naturligvis SVANEMERKET. For snart 10 år siden ble vi nominert til Byggeriets energipris og ble FCS sertifisert. Det har alltid ligget i Lacunas DNA å tenke på klima og bæredyktighet, uten å gå på kompromiss med kvalitet, holdbarhet og minimalt vedlikehold.

Lacuna er utstiller hos Bygg Reis Deg 20.-23. Oktober. Besøk dem i Hall D på stand nummer D02-25.

Vel møtt!