0a2 Scaled

Slik vil vi ha det på kjøkkenet i 2023

Bærekraft, holdbarhet og naturlige materialer er stadig mer etterspurt. Tradisjoner går hånd i hånd med det moderne kjøkkenlivet. Her er kjøkkenekspertens tips for 2023!

Hos Strai Kjøkken, som holder til like utenfor Kristiansand, har de produsert kortreiste kjøkken i snart 100 år. Den tradisjonsrike kjøkkenprodusenten merker godt at kundene er blitt svært bevisste.

– Bærekraft er blitt et stort tema og en god, positiv trend, sier Ann Iren Kampesveen, daglig leder for Strai Kjøkken Lillehammer.

– Det vi omgir oss med skal være ekte og vare lenge. Varmt treverk og naturstein kommer høyt opp på agendaen, forteller hun.

Opptatt av god veiledning

– Et nytt kjøkken er en stor investering og da er det viktig med en grundig gjennomgang av behovene, sier Ann Iren og fortsetter:

– Strais erfarne kjøkkenkonsulenter er vant til å se løsninger og vet hvordan sluttresultatet kommer til å bli. Sammen jobber vi tett med kunden over tid og finner de beste løsningene sammen. Du kan være trygg på at du får et fint og funksjonelt kjøkken når vi hjelper til!

KJØKKENEKSPERT: Ann Iren Kampesveen. Foto: Haslien Fotografene

HER finner du Ann Irens liste over nye smarte løsninger og de tydeligste trendene for det nye året.

Kjøkkenliv i generasjoner

Strai Kjøkken utvikler og produserer kjøkken, bad og garderobe i Norge. Her sikrer erfarne håndverkere og nye lærlinger at de gode fagtradisjonene videreføres, og at hvert skap er kvalitetssikret før det sendes til sitt nye hjem.

KORTREIST: På Strai designer vi og utvikler egne fronter inspirert av nordisk stil og norsk natur, forteller produktsjef Rannveig Tobiassen, fjerde generasjon i familiebedriften. – Mer kortreist kjøkken skal du lete lenge etter.
Foto: Victoria Nevland

Jeg liker best at kjøkkenet mitt er laget av resirkulert treverk. Naturmaterialer sikrer at råvarene kan leve flere liv.” Rannveig Tobiassen

Rannveig Tobiassen er stolt over å være fjerde generasjon i en familiebedrift som har produsert norske, kortreiste møbler helt siden 1929.

– Det gir oss en særegen fleksibilitet å ha dyktige fagfolk i fabrikken vår her på Strai. Med produksjon i Norge blir verdikjeden vår svært oversiktlig, og dette kommer også kundene til gode. Vi snur oss rundt og løser kjapt eventuelle utfordringer, påpeker hun.

– Vi er tett på, fra designfasen med kunden frem til montering. Kundene våre vet at de vil ha glede av kjøkkenet i mange, mange år.

Slik oppsummerer Rannveig fortrinnene ved å være en norskeid kjøkkenprodusent:
  • Møblene fra Strai er produsert av materialer med høy kvalitet.
  • Vi bruker materialer som er fornybare og overflatebehandler med rene produkter.
  • Gjennomtenkte materialvalg gir god kvalitet, lang holdbarhet og er et bærekraftig alternativ for kundene.
  • Vi designer produktene våre på en slik måte at det skal være enkelt å bytte ut deler eller fornye hele kjøkkenet.
  • Skreddersøm sammen med kvalitet gir løsninger som varer lenge og imøtekommer kundenes behov både stilmessig og funksjonelt.

Det er verdt å merke seg at det stadig kommer nye, smarte tilpasninger til kjøkkenet. Du får blant annet vannkranen som gir kokende vann, ventilatoren som er integrert i koketoppen og pocketdører. Du kan lese mer om disse smarte løsningene og kjøkkentrendene for 2023 HER.