Vb06960

Skal du pusse opp kjøkkenet?

Drømmer du om nytt kjøkken? Eller trenger du kanskje å oppgradere kjøkkenkrana? Uavhengig av om du ser etter tilbydere av komplette kjøkkenløsninger eller øvrig tilbehør til kjøkkenet ditt, så finner du det på Bygg Reis Deg i oktober. Her byr våre utstillere på inspirasjon, innovasjon, tips og råd til kjøkkenet ditt. Nedenfor finner du noen av dem som blir å finne i hall B under neste Bygg Reis Deg.

I hall B har vi utstillere som kan hjelpe deg med de siste trender og tips om hvordan du kan pusse opp kjøkkenet. Her finner du blant annet:

Kjøkken fra HTH

HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken bad og garderobe. I HTH sin egen kjøkkenguide får du enkelt svar på alle spørsmålene som dukker opp når kjøkkendrømmen skal bli virkelighet. Mens vi venter på neste Bygg Reis Deg kan du sjekke ut kjøkkenguiden som passer perfekt for deg som skal renovere eller skaffe nytt kjøkken.

Kjøkkenhette fra Røroshetta

Røroshetta skreddersyr kjøkkenhetter helt ned på millimeter nivå, og du får et funksjonelt design som pryder kjøkkenveggen. De er med på å sette den rette atmosfæren og sørge for ren luft i hjemmet. Behøver du inspirasjon? Sjekk ut Røroshetta sin inspirasjonsside her.

Benkeventilator fra BORA

Morten Engebretsen er en skandinavisk spesialdistributør av innovative kvalitetsprodukter innen kjøkken, storkjøkken og bad. I deres sortiment finner vi blant annet Bora Benkeventilator, en koketopp med integrert kjøkkenvifte. Med en cleanrate på 100 % fjerner BORA alt fett og matlukt rett ved platen. Vurderer du et kjøkken uten kjøkkenhette? Da bør du sjekke ut Bora sine 7 fordeler her.

En Quooker for enhver kjøkkensmak

Med Quooker får du et kvalitetsprodukt som både har funksjonalitet og design. Skal du skifte kjøkkenkran kanskje? Med kaldt, varmt og kokende vann fra samme kran gir Quooker nye muligheter. Til kaffe, te, matlaging og rengjøring. En enkel og sikker løsning til det moderne kjøkken som sparer tid, vann og strøm. På denne siden finner du en Quooker for enhver kjøkkensmak.

Kjølerom fra Thermocold

Som Norsk produsent av kjøleaggregater og kjølerom, lager Thermocold kjølerom til alle formål. De tilbyr Norske kvalitetsprodukter med fokus på levetid, kvalitet, miljø, funksjonelle løsninger og energibesparelse. Er du på jakt etter kjølerom eller drømmer du kanskje om vinrom eller vinkjeller? Da bør du besøke Thermocold på Bygg Reis Deg.

NIBU er en av Norges ledende spesialgrossister

NIBU er en av Norges ledende spesialgrossister innen kjøkken- og interiørbeslag til handel og industri. NIBU er offisiell BLANCO partner på det norske markedet og fører kjøkkenvasker, blandebatterier og avfallssystemer.

Skal du pusse opp kjøkkenet? Da er det mange ulike valg som må tas, både når det gjelder utseende, utforming og praktiske løsninger. Å pusse opp er en stor jobb, men kan også være veldig gøy. Det er nå du har muligheten til å skape ditt helt eget drømmekjøkken.

For at kjøkkenet skal bli akkurat slik som du ønsker og samtidig funksjonelt for deg og familien i mange år framover, er det lurt å undersøke, planlegge og hente inspirasjon før du setter i gang med selve oppussingen. Besøk NIBU på Bygg Reis Deg.