Solarlux-bild-till-Text-2_1

Rom uten grenser

Det flate taket Acubis fra vår utstiller Solarlux har vært en stilig utvidelse av kubisk arkitektur siden 2018, og har allerede blitt en klassiker. Enten den festes i veggen eller står frittstående, er utestuen en optimal løsning for ulike bruksområder.

Godt etablert på den arkitektoniske scenen: Solarlux Acubis

Acubis har vært på markedet siden mars 2018 og er for lengst blitt en klassiker. Og det er ikke uten grunn: Den passer best inn i kubisk arkitektur og overbeviser med sitt puristiske design. Den iboende statikken gir Acubis en diskré eleganse. Den smale, omliggende listen med en høyde på 253 mm understreker den filigrane karakteren. Dette allsidige systemet er tilgjengelig som frittstående konstruksjon eller tilkoblet husarkitekturen. Acubis egner seg også som integrert taksystem, beskyttet pergola eller som en utvidelse av uteområder innen serveringsbransjen.

Foto: Solarlux GmbH

Kompromissløs teknikk og design

Det flate taket Acubis setter nye standarder med hensyn til fleksibilitet og anvendelsesmuligheter. Med skyve- eller skyve-dreie-systemer fra Solarlux kan den innglasses vinkelrett, og dermed bygges ut til et glasshus. Glasskuben blir da til et selvstendig rom med minimalistisk design, som føyer seg inn i alle omgivelser. Det er imidlertid ikke bare formen, men også det tekniske raffinementet, som gjør Acubis til noe enestående. En nesten usynlig takvinkel på bare to grader leder regnvannet borte på en kontrollert måte. I tillegg muliggjør takrennen, samt et skjult liggende fallrør en god drenering. Slik beskytter glasshuset møbler og beboere i alle typer vær.

Foto: Solarlux GmbH

Det laminerte sikkerhetsglasset i de øvre områdene er tilgjengelig med en tykkelse på 8, 19 eller 12 mm. Den testede statikken gir trygghet ved ekstreme værbetingelser, som høy snø- eller vindlast. I tillegg til overholdelsen av glasstandarden DIN 18008 er det flate taket også utstyrt med CE-merking. For maksimale åpne- og støttebredder kan det settes stålforsterkninger inn i kammerne i bæreprofilen. Innrykkede støtter gir kuben et enda mer filigrant utseende. Tilleggsalternativer sørger for en enestående atmosfære. Det kan for eksempel integreres LED-lys i sperrene og rundt i listen. Skreddersydd skyggelegging leverer effektiv solbeskyttelse.

Foto: Solarlux GmbH

Vil du vite mer?

Besøk standen til Solarlux på Bygg Reis Deg i hall B den 20.-23. oktober i 2021.