Fonn

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

Det unike med å delta på messer som Bygg Reis Deg er at her kan man vise hele sitt sortiment overfor sluttbrukere og trigge etterspørselen etter dine produkter og tjenester, møte sine egne kunder og ikke minst møte dine konkurrenters kunder. Med andre ord et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase.

Det aller viktigste for de som skal stille ut hos oss er å tenke på hvordan de skal få frem sin egen bedrift og merkevare på best mulig måte og sørge for å skille seg ut. Derfor er det viktig å være tidlig ute å bestille standplass og begynne forberedelsene i god tid slik at du er best mulig forberedt på de 4 messedagene i 2023.

De aller fleste som besøker messen kommer for å lære mer om produkter i mer enn en kategori. Det betyr at alle produkter og tjenester som brukes i en byggeprosess er mulige utstillere hos oss. Blant bygg interesserte forbrukere er det verktøy, kjøkken, bad, peis- og varme som er de mest populære kategoriene. Blant fagpersonene er det verktøy, trevarer, vinduer og dører som er de mest interessante kategoriene.

Erik Lippe Nilsen i Fonn er en av våre fornøyde utstillere som ikke er i tvil om at det lønner seg å delta på Bygg Reis Deg og andre messer. Han sier at de 4 dagene på Bygg Reis Deg erstatter et halv år på veien. Vi har et veldig godt utbytte av å delta og treffer både eksisterende og nye kunder. Vi er ikke i tvil om at det lønner seg å møte kunden på denne måten og gleder oss allerede til Bygg Reis Deg neste år.

Fonn og Erik Nilsen har hatt godt utbytte av sin deltagelse på Bygg Reis Deg.

Vi jobber nå med å plassere og kategorisere utstillerne slik at det blir enklere for de besøkende å orientere seg på messen og ikke minst slik at alle skal finne noe nyttig- og inspirerende å ta med seg.

Ønsker du å bli en av våre utstillere i 2023 er det bare å ta kontakt på e-post [email protected] eller tlf. 23 11 44 90.