Utstnitt M Isolasjon E1669820271815

Nye utstillere til Bygg Reis Deg 2023

Bygg Reis Deg er en viktig møteplass for byggenæringen og er et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase. Vi ønsker de nyeste utstillerne velkommen med på laget.

HeatWork

https://heatwork.com/

HeatWork AS er en familieeid bedrift i Narvik, som gjennom mange års erfaring i bygg og anleggsbransjen har opparbeid unik kompetanse på væskebåren teknologi. Med genuint fokus på kvalitet, design, ytelse og ikke minst miljø, har de fått patent på flere teknologier og beskyttede merkenavn.

Securo

https://securo.no

Securo produserer brannsikre lufteventiler basert på den anerkjente Firebreather® teknologien. Firebreather® teknologien gjør at vi har de eneste sammenlignbare produktene i markedet med kontinuerlig brannmotstand mens de fortsatt er åpen for ventilering. Produktene har vunnet en rekke priser for sin innovative teknologi.

Alimak Group

http://alimak.com

Alimak Group er en verdensledende leverandør av bærekraftige førsteklasses adkomstløsninger. Med tilstedeværelse i mer enn 120 land utvikler, produserer, selger og betjener vi vertikale tilganger og arbeid i høyden-løsninger med fokus på å tilføre kundeverdi gjennom økt sikkerhet, høyere produktivitet og forbedret kostnadseffektivitet. Alimak Groups portefølje av merkevarer består av Alimak, Tractel, CoxGomyl, Manntech og Avanti.

Art Lux AS

https://artlux.no

Art Lux AS er den første og eneste offisielle distributøren og sertifiserte installatøren av Pongs Group, Tyskland i Norge! Vi er engasjert i montering av tekstilvegger og tak. PONGS® produserer sine førsteklasses stofftekstiler for strekktak og strekkvegg eksklusivt på Mühltroff-fabrikken i Tyskland. Høykvalitets, holdbare, miljøvennlige produkter bidrar til et sunt mikroklima i rommet. Dette bekreftes av en rekke sertifikater, som du finner på nettsiden vår. Vår lidenskap for produktet og nære forhold til kunden sikrer suksessen til våre konsulenttjenester. Innovativ styrke og teknisk utstyr muliggjør målrettet utvikling av produkter og komplette løsninger for spesifikke bruksområder.

Nordpeis AS

https://nordpeis.com/no

Nordpeis er Norges største leverandør av peis. Denne posisjonen har vi skapt ved å se på peisen som mer enn en varmekilde. Med glødende interesse for detaljer, miljø og kvalitet utvikler vi peiser som har et stilrent nordisk uttrykk.

Cembrit AS

https://www.cembrit.no/

Cembrit AS produserer, fremstiller og distribuerer fibersementprodukter som fasadeplater, bygningsplater og takplater til alle typer bygninger.

Volteco

https://volteco.com

Volteco tilbyr høyteknologiske løsninger for vanntetting av bygningskonstruksjoner.

Scala Bad AS

https://www.scalabad.no/

Scala Bad designer sine egne produkter med unike løsninger. Designteamet tegner og utvikler produktene fra A-Å. Deres inspirasjon kommer fra designets hjemland Italia, hvor eleganse og funksjonalitet går hånd i hånd.