Utsnitt M Etasjer

Nye utstillere til Bygg Reis Deg 2023

Bygg Reis Deg er en viktig møteplass for byggenæringen og er et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase. Vi ønsker de nyeste utstillerne velkommen med på laget.

GMJ Solutions ApS

GMJ Solutions ApS vil ha med seg Tonality GmbH og GIP Fassade på sin stand under Bygg Reis Deg 2023.

GIP GmbH Fassade er leverandør av aluminiumsløsninger til blandt annet ventilerende fasader. Flere av deres produkter har egenskaper som gjør at de ikke er varmeledende slik at man unngår en kuldebro.

https://www.gip-fassade.com/en/

Tonality GmbH er en av Europas ledende aktører innen keramiske fasadeløsninger. De produserer ordinære løsninger samt designløsninger som utføres i samarbeid med arkitekter.

https://tonality.de/en/

Rubio Monocoat Norge AS

https://www.rubiomonocoat.com/no

Rubio Monocoat er produsent av hardvoksolje som farger og beskytter ved kun en påføring. Finnes i 40 standardfarger, har ekstrem slitestyrke og er helt uten skadelig innhold.

Bauder

https://www.bauder.no/no/bauder-norge.html

Bauder er et familieeid selskap i sin fjerde generasjon. I dag er Bauder først og fremst kjent for den høye produktkvaliteten og de sikre, holdbare, økonomiske og bærekraftige takene. De streber etter å oppnå høyeste mulige kvalitet i alle ledd. https://www.bauder.no/no/bauder-norge.html

Wedi

https://www.wedi.net/en/

Wedi-gruppen, med hovedkontor i Emsdetten, er en ledende produsent av innovative systemløsninger der bad og våtrom kan designes individuelt for oppussing eller nybygg.

IGLU Heat Pumps

https://igluheatpumps.com/en/

Litauisk produsent av geotermiske varmepumper. De utvikler pålitelige, miljøvennlige og innovative produkter, og tilbyr profesjonelle reparasjons- og vedlikeholdstjenester.

Arnpro

https://arnpro.no/

Arnpro er Norges ledende produsent og leverandør av mobile arbeidsbrakker. Arnpro mobile arbeidsbrakker er produsert i egnede og tilpassede lokaler på Dale i Hordaland av mennesker for mennesker.

Alutre AS

https://www.alutre.no/

Alutre AS er forhandler av Knotwood vedlikeholdsfri kledning, gjerder, terrasser, og andre bygge konstruksjoner. Aluminiums kledning som ser ut som treverk. Rekkverk og gjerde i vedlikeholdsfri aluminium.

APX systems AS

https://apx-systems.no/

APX systems AS er et norskeid teknologiselskap, og et av få selskaper som kan levere fullskalaløsninger De utvikler og leverer i hovedsak standard programvareløsninger for: Produksjon, Lagerlogistikk/WMS, Transport, Sykehus, Byggeplass og Butikk med tilpasningsmuligheter og tilhørende hardware.

Kranor AS

http://www.kranor.no/

Kranor AS er Norges ledende leverandør av kraner og byggeheiser. De disponerer landest mest moderne leiepark av selvreisende kraner, tårnkraner og heiser. De har et stort utvalg av Potain kraner, Alimak heiser og SMIE antikollisjonssystem til utleie.

Lett-Tak Systemer AS

Lett-Tak Systemer AS er en landsdekkende bedrift som konstruerer og installerer taksystemer skreddersydd etter kundens ønsker. Lett-Tak-elementene produseres på bestilling, og skreddersys til hvert enkelt bygg. Lett-Tak leveres til både inn- og utland, og har kunder i hele Norden.

Tysse Mekaniske Verksted AS

https://tysse.no/

Tysse Mekaniske Verksted AS ble etablert i 1964 og i 1972 startet de opp med produksjon av tilhengere, og som er hovedprodukt til bedriften i dag. Tysse har i dag ca 150 forhandler fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør som sitter på en svært god kunnskap knyttet til Tysse sine tilhengere. I dag er modellutvalget innberegnet vektklasser og kassestørrelser på flere hundre modeller.

Sika Norge AS

https://nor.sika.com/

Sika er en av verdens ledende leverandører av kjemiske spesialprodukter for bygningsbransjen og industriell produksjon. Sika skaper systemer og løsninger innen følgende områder; Fugemasse og lim, gulv, tak, rehabilitering, betong, vanntetting og industri inkludert bil ettermarked, glass og fasade, marine og fornybar energi.