volkswagen 6.1 nyttekjøretøy

Norges største leverandør av varebiler kommer til Bygg Reis Deg

Vi jobber stadig med å fylle opp hallene til årets messe. I hall E har vi samlet en rekke leverandører av verktøy, stillaser og yrkesbekledning. Men dyktige fagfolk trenger også sikre – og fremtidsrettede fremkomstmidler. Derfor har vi laget en egen paviljong for nyttekjøretøy ved inngangen til hall E.

Transport er en viktig del av hverdagen for mange av våre besøkende og derfor ønsker vi å samle et godt utvalg av merkevarer- og forhandlere som kan vise oss de siste nyhetene innen nyttekjøretøy sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg.

Møller Bil vil bli representert på messen med flere forhandlere fra østlandsdistriktet. Markedssjef for nyttekjøretøy hos Møller Bil Kalbakken, Thomas Ekeberg gleder seg til å møte kundene ansikt til ansikt igjen.

For oss i Møller Bil, som er Norges største leverandør av varebiler er det viktig å oppsøke de plassene der vi vet våre kunder er. Vi ser kundene oppsøker oss mer og mer digitalt og da er denne messen ypperlig for faktisk å møte kundene fysisk. Volkswagen kommer med mange nye og spennende modeller fremover og vi håper at vi kan få vist noe av dette på Bygg Reis Deg 20-23 oktober avslutter Ekeberg.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.