Folkeliv på Bygg Reis Deg 2023

Gode leads og mange besøkende på årets messe

Bygg Reis Deg 2023 er en suksess, skal vi tro utstillerne vi har snakket med.  Vi tok nemlig en runde rundt i hallene lørdag formiddag og snakket med utstillere som jobber innenfor isolasjon, kjøkken, verktøy og byggevare.

Har vært med på messa i 15 år og er fortsatt fornøyd

Scanflex er en norsk dørprodusent som har vært med på Bygg Reis Deg mange ganger. – Vi har vært med kanskje syv ganger, sier Tord Johnsen,som er  regionsansvarlig i Nord for Scanflex. Han er godt fornøyd med årets messe og forteller at mange har kommet innom og at det har vært godt med trykk på standen. – Folk reagerer positivt på at vi er norske, sier Tord og oppsummerer årets Bygg Reis Deg med at de er positivt overrasket over antall besøkende og interessen

Img 1837 1

Regionsansvarlig i Nord for Scanflex, Tord Johnsen, er godt fornøyd med årets messe.

– Mer enn nok å drive med etter messa

– Vi har mer enn nok å følge opp etter messa, forteller en fornøyd Erland Brørby, key account manager i Knauf. 

Erland Brørby er key account manager i Knauf som selger innblåst isolasjon av glassull. Han forteller at standen deres har fått mye besøk og bra respons. – Vi får nok igjen for investeringen ved å være her og har mer enn nok å følge opp etter messa, uttaler han. Knauf har ikke vært med på messa på noen år, men er fornøyd med antall besøkende, størrelsen på standen og ikke minst veldig god service og hjelp ifm rigging.

– Sinnsykt bra trøkk

Proff-markedsansvarlig i Strai Kjøkken, Christian Tveit, er på Bygg Reis Deg for første gang. – Det har vært et sinnsykt bra trøkk, sier han

Strai Kjøkken har ikke vært med på messa tidligere og var spent på hvordan det skulle bli. – 

Det har vært en suksess. Vi har fått mye av det vi kom for, nemlig konkrete leads uttaler en fornøyd Proff-markedsansvarlig i Strai Kjøkken, Christian Tveit og føyer til at det er på mandag arbeidet starter. Da skal alle leadsene følges opp og forhåpentlig dras i land. Christian legger til at det er viktig for dem å vise og at en stand på messa bidrar positivt til merkevarebyggingen av Strai Kjøkken

Berit Heggeseth er selger i Nybo kjøkken. Hun er godt fornøyd med årets Bygg Reis Deg

En av Strai kjøkkens nærmeste naboer er konkurrenten Nybo. Her står selger Berit Heggeseth som forteller at det har vært bedre respons enn forventet på standen og at de har fått gode kontakter, som de håper å få mye bra ut av når messen er ferdig. – Opplevelsen med Bygg Reis Deg har vært veldig bra, forteller Berit og fremhever at alt fra bestilling, via rigging og service har vært veldig bra. 

Optimisme å spore i bransjen

– Bra trafikk og mye folk. Slik oppsummerer distriktssjef Tommy Christoffersen i Dewalt Bygg Reis Deg 2023.

I Hall E finner man alt man trenger for å sette sammen det man finner i de andre hallene, nemlig verktøy. På standen til Dewalt treffer vi distriktssjef Tommy Christoffersen. Han fremhever at det har vært bra trafikk og mye folk på årets arrangement. I tillegg er han fornøyd med beliggenheten på standen. – Det har vært trivelig å være med på årets Bygg Reis Deg. Jeg opplever at det er optimisme å spore i bransjen, sier han.

Har vist frem nyheter til veldig mange riktige kunder

Bosch sin markedssjef for power tools i Norge, Bettina Bang-Hansen, er godt fornøyd med kvaliteten på årets arrangement

Vegg i vegg treffer vi konkurrenten Bosch og markedssjef power tools i Norge, Bettina Bang-Hansen. Bettina har vært med å bygge standen og har vært der over flere dager. – Det har vært veldig mye kunder innom og besøket har vært overveldende bra, forteller hun og fremhever at det har vært god kvalitet på årets messe. – Vi har fått vist frem nyhetene våre til veldig mange riktige kunder. Det fører til mange gode samtaler og leads, avslutter hun..

– Et et vellykket arrangement

 Pål Kjustad, regionsjef i Maxbo Teknikk, mener årets Bygg Reis Deg er et vellykket arrangement med god logistikk

I Hall De har Maxbo en stor stand hvor Pål Kjustad, regionsjef i Maxbo Teknikk forteller at logistikken rundt rigging av standen har gått veldig bra. – Vi har hatt tilgang på jekketraller og alt annet man trenger for å rigge standen, kommentarer han. Han legger til at kommunikasjonen med messearrangøren også har vært veldig god. Pål beskriver årets messe som et vellykket arrangement for Maxbo Teknikk, noe han opplever gjelder også for resten av Maxbo.