Isola stand på Nordbygg 2022

God stemning på Nordbygg 2022

Så var det endelig tid for å åpne den svenske byggevaremessen, Nordbygg igjen. Etter 3 utsettelser og 4 år siden sist messe var det stor gjensynsglede på Stockholmsmessen. Vi fikk en kort prat med messens administrerende direktør, Peter Søderberg som var godt fornøyd med å samle mer enn 900 utstillere og over 40.000 besøkende.

På utstillingen traff vi mange norske utstillere som alle ga uttrykk for at de var veldig fornød med deltagelsen og at de hadde møtte mye folk. På standen til Vibratec møtte vi Kjell Ove Aasen som med entusiasme kunne fortelle om sin løsning for lyddemping av gulv.

Erik Nilsen på standen til Fonn Byggemappen

Hos Fonn Byggemappen møtte vi Erik Nilsen som var stolt over å kunne lansere deres løsning på svensk. Nå ønsker de å bidra til mer effektive byggeprosesser preget av økt involvering, samhandling og dokumentasjon. Senere tok vi turen innom standen til Isola. Der møtte vi administrerende direktør, Bjørnar Gulliksen som kunne fortelle om en svært god utvikling i det svenske markedet. De hadde hatt godt besøk på standen og han var strålende fornøyd med å kunne samle sitt svenske Isola team etter 2 år med corona utfordringer.

Team Isola fra venstre, Anders Ernstedt, Fredrik Sandelin, Andreas Wessberg, Tommy Kempe og Bjørnar Gulliksen.

Hovedinntrykket er at det er mange utfordringer, men også mange muligheter i det svenske markedet. Det blir essensielt å være leveringsdyktig i tiden fremover.

Flere nyheter

Det Norske Byggemøtet 2022

Velkommen 19.oktober 2022

Det Norske Byggemøtet 2022 skal gi deg et godt innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og ikke minst gode råd for lederutvikling.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.