Vb06678

GLAVA® har meldt seg på Bygg Reis Deg 2023

Det er med stor glede vi registrerer at vi nå har solgt mer enn 40 % av arealet til Bygg Reis Deg 2023, 18.-21. Oktober. Sammen med våre utstillere skal vi løfte frem Bygg Reis Deg som den viktigste møteplassen for byggenæringen – og selv om vi har blitt gode på digital kommunikasjon har vi fått bekreftelse på at det fremdeles er den fysiske møteplassen som er aller viktigst også i fremtiden.

GLAVA® er en av utstillerne som allerede har meldt seg på for neste messe i 2023. De har 500 ansatte, en omsetning på 2,4 milliarder kroner og egne produksjonsenheter i Norge. GLAVA® eies av det franske industrikonsernet Saint-Gobain, en verdensledende totalleverandør av byggevarer med stor vekt på innovasjon. Som en betydelig aktør innen byggebransjen har de tatt ansvar for å bidra til at Norge skal nå sine klimaforpliktelser – og utvikle bedre bygg for fremtiden.

Vi spurte GLAVA® hvorfor de har meldt seg på Bygg Reis Deg 2023:

Vi i GLAVA® ønsker å møte opp på og støtte opp under det vi mener er den viktigste møteplassen i byggebransjen, hvor vi kan møte kunder og bransjekollegaer» Sier Kim Ida Wisur, Prosjektleder Marked hos GLAVA®.

Vi kunne ikke vært mer enig.

Ønsker du deg en spesifikk plassering på Bygg Reis Deg 2023, meld din interesse her, eller ta kontakt med oss på enten mail [email protected] eller på telefon 23 11 44 90. Vi holder stengt i romjulen, men mailboksen sover ikke 😉

Vi ønsker dere en riktig fin og rolig jul og nyttårsfeiring, så møtes vi i 2022, med nytt giv og flere bookinger frem mot messen i 2023.