_VB06678

GLAVA® har meldt seg på Bygg Reis Deg 2023

Det er med stor glede vi registrerer at vi nå har solgt mer enn 40 % av arealet til Bygg Reis Deg 2023, 18.-21. Oktober. Sammen med våre utstillere skal vi løfte frem Bygg Reis Deg som den viktigste møteplassen for byggenæringen – og selv om vi har blitt gode på digital kommunikasjon har vi fått bekreftelse på at det fremdeles er den fysiske møteplassen som er aller viktigst også i fremtiden.

GLAVA® er en av utstillerne som allerede har meldt seg på for neste messe i 2023. De har 500 ansatte, en omsetning på 2,4 milliarder kroner og egne produksjonsenheter i Norge. GLAVA® eies av det franske industrikonsernet Saint-Gobain, en verdensledende totalleverandør av byggevarer med stor vekt på innovasjon. Som en betydelig aktør innen byggebransjen har de tatt ansvar for å bidra til at Norge skal nå sine klimaforpliktelser – og utvikle bedre bygg for fremtiden.

Vi spurte GLAVA® hvorfor de har meldt seg på Bygg Reis Deg 2023:

Vi i GLAVA® ønsker å møte opp på og støtte opp under det vi mener er den viktigste møteplassen i byggebransjen, hvor vi kan møte kunder og bransjekollegaer» Sier Kim Ida Wisur, Prosjektleder Marked hos GLAVA®.

Vi kunne ikke vært mer enig.

Ønsker du deg en spesifikk plassering på Bygg Reis Deg 2023, meld din interesse her, eller ta kontakt med oss på enten mail [email protected] eller på telefon 23 11 44 90. Vi holder stengt i romjulen, men mailboksen sover ikke 😉

Vi ønsker dere en riktig fin og rolig jul og nyttårsfeiring, så møtes vi i 2022, med nytt giv og flere bookinger frem mot messen i 2023.

Flere nyheter

Drivhus må oppfylle krav til sikkerhet

Fra en rekke tilbydere presenteres drivhus på en måte som etterlater en forståelse om at man kan oppholde seg i og bruke dem som om det var et hvilket som helst oppholdsrom i bygg. Skal de det så må de også oppfylle byggeforskriftens krav til konstruksjonssikkerhet sier vår utstiller Glass og Fasadeforeningen.

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.