Dsc 6175

Fritzøe Engros gikk helt til topps da en jury fredag kåret årets beste fysiske stand på Bygg Reis Deg-messen i Lillestrøm 

Fritzøe Engros vant prisen for beste fysiske stand. Juryen bestod i år av adm.dir. for Bygg Reis Deg, Gunnar Glavin Nybø, adm.dir. i Byggevareindustrien og Jøns Sjøgren med god hjelp fra hele teamet bak Bygg Reis Deg. 

  • Nå er vi for det første fryktelig stolte. Vi har brukt mye tid og energi på standen, så dette gir en skikkelig intern boost til hele Fritzøe Engros. Jeg tror vi skiller oss ut på en god måte med detaljnivået vi har lagt i å vise frem produkter og at vi har sørger for en rød tråd i hele prosjektet, sier Ole Kristian Hansejordet, markedssjef i Fritzøe Engros  
  • Når man ser hva slags arbeid som blir lagt ned og når jeg ser hvor stolte de ansatte er, betyr dette mye. Dette er en god anerkjennelse, sier Espen Randsted, administrerende direktør i Fritzøe Engros  

Juryen begrunner tildelingen med at Fritzøe Engros har tenkt helhetlig når det gjelder utformingen av messeområdet sitt. 

– Fritzøe Engros fremhever merkevarens visuelle profil og iboende egenskaper, og presenterer bedriftens bærekraftsfokus på en informativ og inspirerende måte, sa Jøns Sjøgren, administrerende direktør i Byggevareindustrien. 

Hver enkelt varekategori er presentert på en oversiktlig måte. De har laget relevante aktiviteter og konkurranser som øker de besøkenes kunnskap om råvarene. Standen fremstår åpen og oversiktlig med god funksjonalitet for de ansatte og god publikumsflyt. Standbetjeningen er imøtekommende, faglig dyktig og godt forberedt. Fritzøe Engros har brukt sine sponsorater effektivt og invitert inn store grupper til egne tilleggsarrangementer for å tiltrekke seg publikum, begrunner juryen.  

I kåringen av beste stand fremhever juryen vinnerens helhetsinntrykk ut ifra design, kommunikasjon av budskap, presentasjon og eksponering av produkter og tjenester, stoppeffekt, funksjonalitet og standbetjeningens fremtreden.