Erik Tonnesen 1280

Erik Tønnesen blir ny styreleder i Bygg Reis Deg

Administrerende direktør, Erik Tønnesen i Optimera AS er valgt som ny styreleder i Bygg Reis Deg AS. Tønnesen har bred erfaring fra ulike handels- og distribusjonsselskaper både i Norge og internasjonalt. Han er nå inne i sin andre periode både i Optimera AS og styret i Bygg Reis Deg AS. Erik ser frem til å overta stafettpinnen etter, Trond Hagerud som styreleder i Bygg Reis Deg AS. 


Erik Tønnesen får med seg et erfarent styre når han nå skal lede selskapet inn mot det som blir den 30. Bygg Reis Deg messen.

Jeg ser frem til å bidra til utviklingen av det jeg mener er en viktig og inspirerende møteplass for hele byggenæringen. Bygg Reis Deg har en sterk og viktig posisjon når det gjelder å vise frem sine produkter- og tjenester. De siste årene har messen utviklet seg til å bli en nyttig utviklingsarena både for ansatte- i byggenæringen og alle de forbrukerne som ønsker å oppdatere sine ferdigheter, sier Erik Tønnesen. Det er også hyggelig å registrere at Bygg Reis Deg AS har klart å etablere en årlig møteplass for ledere i byggenæringen gjennom Det Norske Byggemøtet. I år skal vi samle ledere på tvers av de ulike bransjene til vår topplederkonferanse, onsdag den 19.oktober. Det er mye som skjer både i og rundt byggenæringen og som styreleder ser jeg frem til at vi skal belyse både utfordringer- og muligheter under årets topplederkonferanse og ikke minst til neste års jubileumsutstilling, avslutter Tønnesen.

Slik blir det nye styret til Bygg Reis Deg AS:

Styreleder: Adm. direktør, Erik Tønnesen, Optimera AS
Styremedlemmer: Konsernsjef, Carl Otto Løvenskiold, Løvenskiold-Vækerø ASKommersiell direktør, Ole-Jørgen Mo, Optimera ASAdm. direktør, Jøns Sjøgren, Byggevareindustriens Forening Adm. direktør, Trond Hagerud, Mapei ASAdm. direktør, Arne Jebsen, Hunton Fiber AS
Varamedlemmer: Markedsdirektør Eirik Grønlie, Løvenskiold Handel ASDaglig leder, Jan Endre Vartdal, Vartdal Plast 

Fakta om Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg ble etablert i 1954 og er byggenæringens største og viktigste møteplass. I 2021 gjennomførte vi den 29. Bygg Reis Deg med 375 utstillere og 35.000 besøkende i løpet av 4 dager.

Fakta om Det Norske Byggemøtet

Det Norske Byggemøtet ble etablert i 2017. Det Norske Byggemøtet skal bidra til økt kunnskapsdeling og konkurransekraft via møteplasser som motiverer til samspill på tvers av næringer, bransjer, organisasjoner og bedrifter.