Avhengig av ønsket bruk, kan håndverkere feste støvavsuget i en fast stilling eller ha det slik at den fleksibelt følger retningen på slipingen i 270 grader. Foto: FEIN

Effektiv og trygg fjerning av støv når du sliper

Antistatisk støvavsug for multiverktøy, som fleksibelt beveger seg 270 grader – effektivt og trygt når du sliper.

  • Nytt antistatisk støvavsug for multiverktøy fra FEIN: sugemunnstykket kan fritt beveges 270 grader rundt slipeplaten. 
  • Effektiv oppsuging for å beskytte brukere og omgivelsene mot store støvmengder.
  • Pålitelig beskyttelse mot elektrostatiske ladninger i kombinasjon med en antistatisk sugeslange og FEIN Dustex støvsugere.

Lørenskog / Mai 2020. FEIN’s nye antistatiske støvavsug er nå tilgjengelig på det norske markedet. Den er kompatibel med FEIN MultiMaster 350 QSL/SuperCut FSC 500 QSL på ledning og er nå også egnet for bruk sammen med batteriversjonene AFMM 18 QSL og AFSC 18 QSL.

Full antistatisk funksjon oppnår du ved bruk av støvavsuget sammen med FEIN Dustex støvsugere og en antistatisk sugeslange. Produktsjef Thomas Blank forklarer hvordan denne antistatiske funksjonen forbedrer brukernes sikkerhet: “Oppsuging av partikler produsert ved sliping skaper naturlig friksjon, som avhengig av det aktuelle materialet kan forårsake elektrostatiske ladninger. Disse er ikke farlige for brukeren, men skulle det skje, vet vi at mange skvetter til og det er lett at verktøyet kommer ut av kontroll. FEIN’s avledende støvsugesystem forhindrer i stor grad at dette skjer.”

Beskyttelse mot støv, som er meget viktig når du arbeider med materialer som f.eks. malt tre, er hovedoppgaven til denne løsningen. Og det er akkurat dette FEINs støvavsugssystem gjør godt – til det beste for brukerens helse, som blir utsatt for vesentlig mindre støv.

Støvavsugsettet og antistatisk sugeslange gir brukerne sikker beskyttelse mot elektrostatiske ladninger og sørger for et støvfritt arbeidsområde. Foto: FEIN
Støvavsuget passer også til bruk sammen med annet tilbehør enn slipeplater. Foto: FEIN


Ergonomisk og fleksibelt arbeid

“Slangen kan dreies fleksibelt 270 grader, slik at brukerne enkelt kan slipe trange steder og helt inn i hjørner,” forteller produktsjef Thomas Blank om denne lille, men smarte innovasjonen produktavdelingen har utviklet. I motsetning til forgjengerne, er ikke støvavsuget lenger montert under verktøyet, men på siden. Så slangen kommer ikke lenger i veien for håndverkeren, og han eller hun kan få et bedre grep om verktøyet. To låseskruer fester støvavsuget sikkert til verktøyet – en annen fordel i forhold til tidligere versjoner. Hvis brukeren ønsker å låse slangen i en bestemt stilling, strammer man ganske enkelt klemskruen. «Det har ikke noe å si om man låser avsuget i en posisjon eller om den fleksibelt følger bevegelsene – store mengder uønsket støv forsvinner effektivt i begge tilfeller,» sier Thomas Blank.

FEIN’s trekantede slipeplate lar brukerne også komme til helt inn i vanskelige hjørner. Støvavsuget følger enkelt og fleksibelt med. Foto: FEIN

Flere nyheter

Bærekraftpanel med panteordning

Vyrk lanserer et nytt produkt med mål om å være den mest bærekraftige løsningen på markedet. Med inspirasjon fra det tidligere meget populære Trysil-panelet, lanseres

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.