Headerbild_KBC36_MAGFORCE-1

Den nye FEIN KBC 36 MAGFORCE – verdens mest kompakte kjernebormaskin med høyre og venstre gang.

FEIN presenterer verdens mest kompakte magnetkjernebormaskin med høyre og venstre gang – KBC 36 MAGFORCE. Den er utviklet for bruk på svært trange steder og er takket være den lave totalvekten på kun 8.5 kg perfekt egnet for mobil bruk på byggeplasser eller i verksteder. Magnetkjernebormaskinen vil være tilgjengelig hos spesialforhandlere i januar 2023.

  • Den nye FEIN KBC 36 MAGFORCE er den mest kompakte magnetkjernebormaskinen på markedet med høyre og venstre gang. Med en svært lav totalvekt på kun 8.5 kg, er den også den letteste magnetkjernebormaskinen på markedet.
  • Maskinen løser alle problemer innen bore- og installasjonsarbeid med lav høyde på bare 169 mm og lengde på 290 mm. Maskinen kan til og med brukes på vanskelig tilgjengelige steder i metallkonstruksjon, bilkonstruksjon og til og med direkte i ståldragere som allerede er montert.
  • Den børsteløse FEIN 1200 W høyeffektsmotoren med hastighetsstabilitet sørger for enestående fremdrift.
KBC 36 MAGFORCE med et stort utvalg av tilbehør for viktige jobber som kjerneboring, spiralboring, forsenkning og gjenging.

Problemløser

FEIN’s KBC 36 MAGFORCE magnetkjernebormaskin har et kompakt design som ikke finnes andre steder på markedet. FEIN utviklet den for å løse installasjonsproblemer: Med en høyde på bare 169 mm og en lengde på 290 mm, håndterer MAGFORCE kjerneboring på trange steder som ikke er tilgjengelige med tradisjonelle kjernebormaskiner. For eksempel passer FEIN KBC 36 MAGFORCE inne i en HEB 200 ståldrager med en ledig plass på 170 mm. Den kan også brukes på begrensede plasser i konstruksjon av kjøretøy, tilhengere og landbruksmaskiner.

MAGFORCEs høye girkasseposisjonering sikrer god oversikt over boret og borepunktet. Dessuten kan verktøyet for enkelthets skyld og for å spare plass betjenes med en 1⁄2” skralle eller en 8 mm pipenøkkel. Et slagområde på 46 mm tillater skjæredybder på opptil 35 mm. Med kun 8.5 kg kan den letteste magnet- kjernebormaskinen på markedet brukes vertikalt og opp ned. FEIN produserer alle hoved komponenter av lett, høystyrkestøpt aluminium og har også optimert vekten til de kraftige magnetene med en magnetisk holdekraft på 10 000 N. Alle komponenter er konstruert for å tåle meget høye belastninger for tøff bruk i industri og håndverks fag.

Børsteløs 1200 W høyeffektsmotor for rask fremdrift

En kraftig, børsteløs 1200 W FEIN PowerDrive-motor gir høyt dreiemoment I tillegg til lang levetid og er vedlikeholdsfri. De spesielle egenskapene til den kompakte magnetkjernebormaskinen med en hastighet inkluderer høyre og venstre gang og elektronisk hastighetsinnstilling. Maskinen er dermed I stand til å håndtere alle viktige borejobber, som kjerneboring, spiralboring, forsenkning og gjenging.

Magneten med en holdekraft på 10 000 N sikrer en pålitelig verktøybase. En veltesensor stopper umiddelbart maskinen hvis den sklir, noe som gjør arbeidet med MAGFORCE meget trygt. De selvforklarende kontrollene med lang levetid med praktisk magnetisk holdekraftvisning er montert i brukeres direkte synsfelt.

Les mer om dette og flere produkter på FEINs hjemmeside: www.fein-norge.no

Kjerneboring hvor somhelst og når somhelst. FEIN kjerneborserie har de riktige produktene for enhver bruk og utfordring.