I0000979 Ofc Prt

Charlie Storm Messel på Bygg Reis Deg

Charlie Storm Messel har vært å finne på Bygg Reis Deg messen siden tidlig 90-tallet. De leverer kvalitetsverktøy til industri, verksted og byggebransjen og i år blir de å finne i hall E. Vi tok en prat med Kjersti Løken, salgssekretær i Charlie Storm Messel, for å høre hvorfor Bygg Reis Deg er en viktig markedsplass for dem og hvilke målsettinger de har for messen i oktober.

Bygg Reis Deg har vært og er en veldig nyttig arena for oss. Her kommer vi tett på både våre forhandlere og brukerne av våre verktøy. Det at de kan få ta, føle og teste kvaliteten på våre FEIN verktøy er uvurderlig, sier Kjersti.

Foto: Fein

På Bygg Reis Deg treffer man både privatpersoner og profesjonelle aktører i alle yrkesgrupper i byggenæringen. Her er det med andre ord mange interessegrupper, og utstillerne våre har ulike målsettinger for messen.

Vi vier jo selvfølgelig mye av vår oppmerksomhet på FEIN MULTIMASTER – over 5 millioner av våre oscillerende maskiner presterer under tøffe forhold hver dag, og er det mest solgte Multiverktøyet i verden. Det er jo ikke for ingenting at mange håndverkere sier «feinsaga» når de snakker om en multikutter uansett hvilket merke det er. Vi vil også fokusere på det store utvalget av tilbehør til MULTIMASTER, for også her er FEIN markedsledende med det største utvalget, sier hun.

Nye fokusområder nå og fremover mot Bygg Reis Deg

For tiden er det FEINs batteriprogram vi fokuserer på. Flere nye tilskudd, og utvalget er stadig under utvikling. Her viser jo også FEIN sin andre styrke, verktøy som er laget for bearbeiding av metall. Siste nyhet er den nye hurtigladeren ALG 80 BC med Bluetooth hvor du sammen med my.fein appen kan få pushvarsler om når batteriet er ferdig ladet, avslutter Kjersti.

Foto: Fein

Les pressemelding fra FEIN om deres nye app og nettportal her.

Ønsker du å være utstiller på Bygg Reis Deg 2021? Vi har fortsatt plass til din bedrift!
Meld deg på HER.