Byggeindustrien Messemagasin Rotated

Byggeindustrien lager det offisielle messemagasinet for 2023

Vi i Bygg Reis Deg er godt igang med forberedelsene til det som skal bli den 30. Bygg Reis Deg messen, 18-21 oktober 2023. På dette tidspunktet jobber vi med salg- og plassering av stands i tillegg til konseptutvikling og utvikling av aktiviteter. Vi jobber også med å forberede en markedsføringskampanje og i den anledning er det viktig å informere alle om at vi fortsetter samarbeidet med Byggeindustrien om å lage neste års messemagasin. Byggeindustrien/bygg.no har vært en lojal samarbeidspartner til Bygg Reis Deg i mange år. De sørger for daglig oppdatering av hva som skjer i byggenæringen og det føles derfor naturlig at vi bruker deres kanaler til å markedsføre våre messer og øvrige arrangementer.

Byggeindustrien vil som ved tidligere messer dele ut messemagasinet, men også lage masse stoff til bygg.no og magasinet som kommer ut etter messen. De har en egen stand i hall D, men hvis du vil informere dem om hva de kan finne på din stand er det bare å kontakte deres redaktør, Arve Brekkhus på tlf 901 34 888 eller e-post [email protected].

Sjefredaktør, Arve Brekkhus

Ønsker dere å annonsere i Byggeindustrien eller på bygg.no er det bare å ta kontakt med deres salgssjef, Kirsten B. Thorkildsen på tlf 958 99 722 eller e-post [email protected].

Salgssjef, Kirsten B. Thorkildsen

Mer informasjon finner du her: Byggeindustrien/bygg.no