ByggReisDeg_2021_Gunnar_Glavin_Nybø_Andreas_Ljones_01

Bygg Reis Deg og Norges Varemesse forlenger samarbeidet

Bygg Reis Deg og Norges Varemesse har inngått en ny avtale som strekker seg fram til 2031. Den innebærer at de fem neste messene skal avholdes hos Norges Varemesse i Lillestrøm.

– Årets messe har virkelig bekreftet behovet for fysiske møteplasser, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

Avtalen innebærer at Bygg Reis Deg gjennomføres annenhvert år i uke 42. Den første messen i den nye avtalen blir avholdt 18-21. oktober i 2023. Nybø ser fram til å fortsette samarbeidet med Norges Varemesse.

– Vi har arrangert vår messe på Norges Varemesse siden oppstarten i 1954, og ser frem til å videreutvikle et godt og langvarig samarbeid også i årene som kommer. Vi gleder oss til å samles på byggenæringens viktigste møteplass i mange år fremover, sier Nybø.

Norges Varemesse er veldig fornøyd med forlengelsen av samarbeidet med en av sine viktigste samarbeidspartnere.

– Bygg Reis Deg er en veldig viktig kunde og dyktig arrangør, og vi er meget glade for at vi skal samarbeidet om de fem neste gjennomføringene. Bygg Reis Deg er byggenæringens viktigste møteplass og det ønsker vi å være med på å videreutvikle, sier Andreas Ljones, direktør Eksterne arrangement & Nye Konsepter.

Påmelding 2023

Meld dere på tidlig for å sikre dere plasseringen dere ønsker på neste Bygg Reis Deg i 2023 ved å sende inn påmelding via påmeldingsknappen under.

Flere nyheter

Drivhus må oppfylle krav til sikkerhet

Fra en rekke tilbydere presenteres drivhus på en måte som etterlater en forståelse om at man kan oppholde seg i og bruke dem som om det var et hvilket som helst oppholdsrom i bygg. Skal de det så må de også oppfylle byggeforskriftens krav til konstruksjonssikkerhet sier vår utstiller Glass og Fasadeforeningen.

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.