Bilde3 3

Benkeventilatorene BORA Pure og BORA X Pure kåret til best i test i Danmark og Norge

BORA er mer effektiv enn konvensjonelle avtrekkshetter, veldig stillegående, energibesparende og enkel å rengjøre. Uten avtrekkshette får du maksimal designfrihet i kjøkkenet, ren luft og fri sikt.

Koketopp med integrert ventilator tar stadig større del av markedet for nye kjøkken. BORA er brandet bak ideen om benkeventilasjon og har siden 2007 levert høy kvalitets downdraft i over 60 land. Som innovatør og spesialister på benkeventilasjon er det BORA som fører an i markedet, med 10 års teknisk forsprang og prestisjefylte priser for både effekt og design.

Etter at andre brands har kommet på markedet med benkeventilasjon de siste årene, har BORA kjempet for at det skal foretas uavhengige tekniske tester av produktene – gjerne også med tradisjonelle hetter.

BORA X Pure kåret til testvinner hos Vi Anbefaler i Norge

I juli foretok Vi Anbefaler en test av alle benkeventilatorer på det norske markedet. BORA X Pure kom ut som vinner i den beste kategorien og Vi Anbefaler uttaler:

«BORA X Pure er utnevnt til testvinner som den beste benkeventilatoren på markedet etter våre kriterier. Den har alt du trenger, pluss et par funksjoner du ikke visste at du trengte. Dette er en litt bedre utgave av tidligere testvinner BORA Pure.»

BORA X PURE
BORA Pure ble ettertestet hos Forbrugerrådet Tænk i Danmark og gikk av med seieren

Taenk.dk testet benkeventilatorer tidligere i år uten å inkludere BORA i testen. Da de i juli gjennomførte samme testen på BORA Pure gikk sistnevnte av med seieren. Vi er svært stolte av resultatet, selv om BORAs forsprang er noe bransjen har vært kjent med i mange år, uttaler Carsten Sander, salgssjef i Engebretsen Skandinavia, som er distributør av BORA i Skandinavia.

BORA PURE
Sveriges Råd&Rön

Danske Forbrugerrådet Tænk samarbeider med svenske Råd & Røn, som dessverre ennå ikke har publisert den reviderte testen på sine hjemmesider i skrivende stund.

BORA Classic 2.0 med eventyrlige testresultater

BORAs tredje modell har aldri vært testet mot andre produkter, men ble testet isolert av Dansk Teknologisk Institut i Q2 2021. Testen viser oppfang av matforurensning (fett, os, damp, lukt) på hele 99,7% ved max hastighet.

BORA Classic 2.0

Siden 2007 har BORA med suksess utviklet og solgt benkeventilasjon som trekker matos ned i koketoppen. BORA har 63 patenter på sin unike downdraft-teknologi. De innovative produktene BORA Pure, BORA X Pure, BORA Classic og BORA Professional selges nå over hele verden.
BORAs grunnlegger, Willi Bruckbauer har en visjon om å gjøre kjøkkenet til et triveligere sted å være og at det skal blir slutt på avtrekkshetter.

Du finner forhandler av BORA – Engebretsen i Hall B på stand B02-07 på Bygg Reis Deg 20.-23. Oktober

Vel møtt!