A0002206 Ofc Prt

Alt klart for en digital fremtid: Fein med rask Bluetooth-lader og online administrasjon

FEIN presenterer my.FEIN for digital verktøyadministrasjon og den nye ALG 80 BC hurtigladeren med Bluetooth-tilkobling.

  • Ved å bruke my.FEIN, enten som en app eller via nettportalen, vil håndverkere og forhandlere kunne administrere produkter online fra april 2021.
  • Også i april 2021 lanserer FEIN den nye hurtiglader ALG 80 BC med Bluetooth-tilkobling, som videresender informasjon om det tilkoblede batteriet direkte til my.FEIN-appen via Bluetooth. Samtidig informerer den brukeren om batteriets ladetilstand og antall ladesykluser.
  • Hurtigladeren gir korte ladetider og sikrer lang batterilevetid. Den har også en LED-skjerm for å indikere ladetilstanden og en USB-port for ladning av f.eks mobiler, nettbrett etc.

Den nye my.FEIN-appen og den elektroniske portalen lar eiere av FEIN elektroverktøy og deres forhandlere se produktbeholdningen deres hvor og når de vil. De kan legge til salgskvitteringer og garantisertifikater for produkter. Tjenesten my.FEIN er gratis og er designet med det formål å forenkle administrasjonsarbeidet av verktøy for kunder og forhandlere. Hurtigladeren ALG 80 BC med Bluetooth-tilkobling er den ideelle følgesvennen til my.FEIN, Når den kombineres med my.FEIN-appen, vil brukere av ALG 80 BC kunne se batteriets ladetilstand i sanntid på smarttelefonen eller nettbrettet. Hvis brukerne vil bli informert så snart batteriet er fulladet, kan de sette systemet opp til å sende dem et push-varsel.

Rask tilgang til en digital verktøyliste

Kunder som ønsker å legge inn sine FEIN-verktøy i my.FEIN, kan ganske enkelt skanne typeskiltene. De blir da automatisk lagt til den digitale beholdningslisten og kan vises når som helst. Kunder og forhandlere kan også laste opp salgskvitteringer og registrere nye verktøy for 3 års FEIN PLUS garanti på de enkelte enhetene. My.FEIN gir derfor en god oversikt om antall og type enheter, kjøpstidspunkt og garantitider – uansett alder på verktøyene. Hvis uhellet er ute og man blir frastjålet maskiner, lader eller batterier har man her en god oversikt over hva man har hatt med info som serienr osv. Det er ikke bare DIY-entusiaster med flere høyt elskede elektroverktøy som kan tjene på denne funksjonen, men spesielt industri/metallbearbeiding og entreprenører/håndverkere som må ha oversikt over et stort antall verktøy, ladere og batterier.

Kunder og forhandlere som allerede har en aktiv kundekonto for den 3-årige FEIN PLUS-garantien, blir automatisk overført til my.FEIN. E-postadressen som ble brukt tidligere er fortsatt gyldig for påloggingen, alt brukeren trenger å gjøre er å opprette et nytt passord.

Når de har logget inn, kan brukerne se alle produktene de har registrert for den 3-årige FEIN PLUS-garantien.

Den 3-årige FEIN PLUS-garantien er en ekstra service fra FEIN, som utvider den lovpålagte garantien til tre år når verktøyene er registrert online. Garantien dekker ikke bare verktøyene, men også batterier og ladere. Tidligere har brukere kunnet registrere verktøy og tilbehør online opptil seks uker etter kjøpet. Men med my.FEIN har kunder opptil tre måneder på seg til å registrere sine nyanskaffede produkter for gratis FEIN PLUS-garanti. Når den er registrert, vises garantiperioden i verktøylisten ved siden av produktet. Forhandlere kan også legge inn relevante detaljer for å utvide den lovpålagte garantien for sine kunder.

Det er planer om å legge til nye tjenester til my.FEIN og nye FEIN-produkter med Bluetooth-tilkobling skal snart lanseres. “my.FEIN setter oss perfekt opp for fremtidens nettverksverktøy,” sier Jakob Seemann, som har vært involvert i utviklingen av my.FEIN-programvareløsningen.

Den digitale responsen på hurtiglading: ALG 80 BC fra FEIN

FEIN lanserer en av disse fremtidens nettverksenheter nå i april 2021: hurtigladeren ALG 80 BC med Bluetooth-tilkobling. Laderen bruker Bluetooth for å sende informasjon til my.FEIN-appen, som brukerne kan få tilgang til på smarttelefonen eller nettbrettet. Appen gir informasjon om ladetilstanden til det tilkoblede batteriet og hvor mange ladesykluser batteriet allerede har gjennomført. Brukere kan også sette opp kontoen slik at de mottar et push-varsel når batteriet er 80, 90 og 100 prosent ladet. “Kombinasjonen av my.FEIN og nettverksladeren gjør det mer praktisk for brukerne: Tidligere måtte de bort å se på laderen for å se ladenivået til batteriet. Nå forteller my.FEIN, lastet på deres mobile enhet, det med en gang”, sier produktsjef Nikolai Chrust.

Med denne nye tjenesten svarer FEIN på kundenes krav til digitale løsninger og enkel betjening. LED-skjermen på selve ALG 80 BC har et tydelig design og er meget brukervennlig. Til tross for alt det ekstra tekniske, sørget utviklingsteamet til FEIN for at enheten og skjermen er robust nok til for eksempel bruk på en byggeplass. Og det er en annen fordel med laderen: USB-porten lar brukerne lade små elektriske enheter, som smarttelefoner.

Korte ladetider, som også er snille mot batteriet

ALG 80 BC leverer rask, men skånsom ladning med en 8 Ah ladestrøm takket være CCCV-ladeprosessen (konstant strøm konstant spenning), som forlenger batteriets levetid kraftig. Dette betyr at batteriene lades opp til 80 prosent av kapasiteten ved maksimal ladestrøm. Strømmen reduseres så for å lade batteriet helt og lader det sakte og forsiktig de resterende 20 prosent. For eksempel, hvis et 18 V litiumionbatteri er fullstendig utladet etter 6 Ah, tar det ALG 80 BC bare 38 minutter å lade det til 80 prosent.

Informasjon:

Den nye FEIN ALG 80 BC hurtigladeren kommer i butikkene fra april 2021. Og kan brukes til å lade alle 10,8–18 V litiumionbatterier fra FEIN. Den nye hurtigladeren finnes også i alle batteristartersett som inneholder 18 V litiumionbatterier. Brukere kan registrere laderen online for 3-års FEIN PLUS-garanti – for eksempel ved å bruke den nye my.FEIN-appen, som er tilgjengelig i App Store (for iPhone, iPad) og fra Google Play (for Android ™), eller i online portalen tilgjengelig på my.fein.com. For mer informasjon om my.FEIN, besøk my.fein.com. FEIN-serviceteamet kan kontaktes i Norge ved å ringe 22 90 71 40 eller sende en e-post til [email protected].