Scanflex sin stand på Bygg Reis Deg

Velkommen til Scanflex

Scanflex ble etablert i 1986 og holder til i Birkeland i Birkenes kommune i Aust-Agder. De produserer innvendige heltredører i alle varianter, samt pocket skyvedørskarmer, loftstrapper og kottdører. De er Norges største produsent av innvendige heltredører. Alle varianter av Scanflexdøra, både moderne og klassiske, blir i sin helhet produsert i Norge. Dette gir nærhet til deg som kunde.

Alle egenproduserte dører fremstilles av den ypperste materialkvalitet, som gjør at de ikke er redde for å si at de leverer bunnsolide dører. De legger stor vekt på at deres produkter skal representere det beste, som skal gi deres kunder gode opplevelser i mange år.

Scanflex har en egen avdeling for spesialprodukter som for eksempel dører på spesialmål, brann/lyd-dører, kjøleromsdører og skrådører.

Scanflex selger sine produkter gjennom byggevareforretninger og byggevarekjeder over hele landet, samt en del eksport innen Skandinavia.

Ca. 95 % av produktene leveres ferdig overflatebehandlet. De resterende 5% er produkter i furu som leveres ubehandlet, for den som selv ønsker å beise/lasere.

Det er innerdører i et bredt utvalg av modeller, tresorter og forskjellige overflatebehandlinger som maling, lakk, olje, beis og lasering. Felles kjennetegn er høy kvalitet.

Lær mer om Scanflex her: https://www.scanflex.no/