NorDan sin stand på Bygg Reis deg 2023

Velkommen til NorDan

NorDan ble grunnlagt på Moi i Rogaland i 1926, og er i dag en betydelig produsent av dører og vinduer i Europa. Konsernet har i 2024 totalt 12 fabrikker, 32 salgskontor, ca. 2 300 medarbeidere og en omsetning på ca. 4,9 milliarder NOK.

Perfekt samspill

NorDan har som mål at alt de gjør: Innad i bedriften søker de stadig det perfekte samspillet mellom mennesker og produksjonsteknologi og mellom medarbeidere.

Overfor kunder og leverandører forsøker de hele tiden å være en perfekt samarbeidspartner. Overfor sluttbruker vil de at produktene, både hver for seg og sammen, skal snakke sitt tydelige språk om perfekt form og funksjon – med lang, lang levetid.

Funksjon, form og mennesket har vært grunnpilarene i deres produktutvikling siden det første toveissvingende vinduet så dagens lys i 1961. Vinduet fikk navnet NorDan Perfekt.

Men det var også en visjon som ble født. En visjon om perfekte produkter, perfekte produksjonsmetoder og perfekte relasjoner til marked og samarbeidspartnere.
De vet at ingenting noen gang vil bli helt perfekt. Men de har det som sitt overordnede mål og løfte. Derfor kan du være trygg på at produkter fra NorDan alltid vil serve deg på den aller beste måte.

Lær mer om Nordan her: https://www.nordan.no/