Daloc sin stand på Bygg Reis deg 2023

Velkommen til Daloc

Daloc er et veletablert svensk industrikonsern og en familiebedrift med milliardomsetning som har produsert og solgt klassifiserte stål- og tredører siden 1942. Dører som beskytter mennesker og eiendom mot brann, innbrudd, lyd og andre forstyrrelser og farer.

Konsernet består av flere selskap som med sine ulike produkter og tjenester kompletterer hverandre. All produksjon foregår i Sverige og salget skjer gjennom egne salgskontor i Skandinavia og Europa. Daloc Norge AS er lokalisert i Stavanger og Oslo. Produksjonsbedriftene er som følger:

Daloc AB i Töreboda utvikler og produserer ståldører som beskytter mot brann, lyd og innbrudd i en unik produksjonsprosess med høy grad av automatisering. Herfra foregår også salget av både stål- og tredører til det svenske markedet. I Mellerud produseres konsernets rustfrie dører, høysikkerhetsdører, entrépartier og brannporter.

Daloc Tredører AB produserer brann- og lydklassifiserte massive tredører. Anlegget i Töreboda er Nord-Europas mest moderne tredørfabrikk med unike produksjonsmetoder.

Secor AB er franchisegiver til Secor-kjeden som er konsernets riksdekkende salg- og installasjonsorganisasjon i byttemarkedet for boliggårder på det svenske markedet.

Orresta dörr AB i Kärsta utenfor Västerås produserer konsernet sine mer spesialiserte dørmodeller og detaljer som ikke passer for Dalocs automatiserte serieproduksjon, for eksempel mønsterfinerte tredører og kundetilpassede glass- og skyvepartier.

Lær mer om Daloc her: https://www.daloc.no/