Dsc 6175

Trer inn i fremtiden som prisvinner!

Fritzøe Engros gikk helt til topps og vant prisen for årets beste stand under Bygg Reis Deg 2023, og det var nettopp denne prestisjetunge anerkjennelsen som brakte oss til deres anlegg i Larvik. Ved ankomst ble vi møtt av Markedssjef, Ole Kristian Hansejordet, Digital Content Manager, Tuva Mehammer og Salgsdirektør, Tom Skaara som skulle fortelle oss mer om hvordan de hadde planlagt, gjennomført og evaluert messedeltagelsen.

De kunne fortelle oss at deltagelsen på Bygg Reis Deg og prisen for beste stand hadde gitt selskapet og de ansatte en veldig god opplevelse. Med den største messestanden i Fritzøe Engros sin historie, hadde de effektivt organisert utstillingen for å presentere sitt mangfoldige sortiment av nye konsepter og produkter. Standen ble strukturert på en måte som gjorde det enkelt for de besøkende å navigere seg gjennom deres omfattende utvalg og vise frem hvilke muligheter dette vil gi deres kunder. Samtidig fikk de vist frem på en god og tydelig måte hvordan deres leverandører presenteres på det norske markedet.

Dsc 5825

Salgsdirektør, Tom Skaara var ekstra stolt over lanseringen av et nytt konsept for byggevarehandelen. Dette konseptet bidrar til en rask og effektiv salgsløsning i tillegg til at den reduserer svinn.

Markedssjef, Ole Kristian Hansejordet ønsket at messen hadde vart lenger, og understreket den grundige forberedelsen som ble gjort av alle avdelingene i Fritzøe Engros. Samtidig pekte han på at langsiktig planlegging og godt samarbeid med leverandører og samarbeidspartnere var viktig for å holde kostnadene nede, samtidig som det ble satt søkelys på høy kvalitet. Den omhyggelige planleggingen resulterte i en imponerende stand som reflekterte selskapets kjerneverdier: troverdighet, langsiktighet og inkludering. Den utstrålte også en forpliktelse til utvikling og kvalitet.

Fritzøe Engros sin stand var et blikkfang i seg selv og imponerte med en 27 meter lang vegg som viste det bredeste utvalget av plateprodukter i Norge. For Fritzøe Engros vil gjøre det enklere for sine kunder å ta gode miljø- og bærekrafts valg og sørge for at det er enkelt å TRE INN I FREMTIDEN.

Vi ble imponert og inspirert av å besøke Fritzøe Engros i Larvik. Lukten av tre satt i lokalene og vi fikk et godt innblikk i en spennende virksomhet som kan vise til et imponerende engasjement og et bredt sortiment med utgangspunkt i trebaserte plateprodukter, terrassegulv, kvalitetstrelast og råstoff til trebearbeidene industri og byggevarehandel.

Les mer her: https://www.fritzoeengros.no/