TK Profiler er profiler for å beskytte utvendige hjørner og dørkarmer.

TK PLATER gir beskyttelse i byggeperioden

TK Plater leverer produkter for beskyttelse av overflater i bygge- og rehabiliteringsperioden for å møte strenge krav i byggebransjen.

TK Plater leverer produkter for beskyttelse av overflater i bygge- og rehabiliteringsperioden for å møte strenge krav i byggebransjen. Produktene TK Plater leverer gjør det lett å holde områdene rene, noe som er viktig for et godt ferdig resultat samtidig som de gir en meget god beskyttelse av overflatene. TK Plater er opptatt av minst mulig belastning på miljøet.

NYHET! TK ALLPROTECT White
Gjennomskinnelig ikke-vevet beskyttelse for vertikale overflater. Ideell for vertikale glatte flater av Glass og Metall (fasader, glass, dører og vinduer)

  • Kan brukes innendørs og utendørs
  • Langtids beskyttelse
  • Trykkbar for effektiv reklame

Vertikale, glatte overflater kan beskyttes mot tilsmussing (puss, maling, støv) og riper med det selvklebende og gjennomskinnelige beskyttende ikke-vevet ALLPROTECT™ White. Materialet er sterkt klebende, ugjennomtrengelig for fuktighet og spesielt egnet for glassflater og profiler som fasader, vinduer, dører.
Allprotect™ leveres på rull.

Allprotect™ er et tett ikke-vevet materiale med en overflate som er ugjennomtrengelig for vann.

Allprotect™ er et produkt laget av høyteknologiske fibre med lim på undersiden som gjør det enkelt å legge. Limet gjør at materialet ikke trenger tape for å festes.

Allprotect™ er enkel å bruke i områder hvor annen form for beskyttelse er vanskelig å benytte.

Allprotect™ fjernes enkelt etter bruk.

Allprotect™ blir produsert i Europa

Les mer om Bygg Reis Deg utstiller TK Plater og deres produkter på deres nettside. På messen 18-21 oktober møter du de i hall D.