Boen Strai Dscf2263

Strai Kjøkken klar for ny messe og vinterkampanje

Strai Kjøkken var med på Bygg Reis Deg for første gang i 2023. Det ble en suksess og vi fikk mye av det vi kom for, sier en fornøyd Proff-markedsansvarlig i Strai Kjøkken, Christian Tveit. Nå jobber han og teamet hans med å følge opp alle leads etter messen. Videre legger han til at det er viktig for dem at en stand på Bygg Reis Deg messen også bidro positivt til merkevarebyggingen av Strai Kjøkken.

Klar for ny messe og vinterkampanje 2024

Nå har Strai Kjøkken sikret seg plass på neste messe 15-18 oktober 2025 men nå om dagen har de fullt fokus på sin vinterkampanje 2024.  Så er du på jakt etter nytt kjøkken, bad, garderobe eller vaskerom er det bare å ta kontakt med en av Norges eldste håndverksbedrifter og våre dyktige konsulenter sier Christian.

Les mer om Strai Vinterkampanje 2024 her: Vinterkampanje 2024 og er du nysgjerrig på de siste kjøkkentrendene kan du lese mer her: Strai kjøkkentrender

Strai Kjokken Lysefjord Tidloes 2

Snart 100 år gammelt industrieventyr på sørlandet

Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift etablert i 1929. På Strai Kjøkken lages det moderne kjøkkenløsninger av topp kvalitet, der gamle håndverkstradisjoner og innovativ teknologi går hånd i hånd.

Bedriftseventyret hele startet da gründer Erling Tobiassen vendte hjem fra USA med hodet fullt av inspirasjon og gode ideer. Han startet Strai Trevarefabrikk og introduserte det innfelte strykebrettet som fikk plass i et grunt skap på kjøkkenet. Deretter kom skopussekrakker og barnestoler, før bedriften gjøv løs på den store forretningsidéen; gode kjøkkenløsninger som holder et høyt kvalitetsnivå.

Opp gjennom historien har nyvinninger, høy kvalitet og et solid og hyggelig arbeidsmiljø vært viktige byggesteiner for familiebedriften. Nå står Strai kjøkken midt oppe i et stort teknologi-skifte, der roboter for lengst har gjort inntog. Stadig mer av produksjonen automatiseres for å effektivisere drift og sikre konkurransekraft.

Les mer om Strai Kjøkken her: https://www.strai.no/