Stylish,concept,of,living,room,interior,with,mock,up,poster

Roll-on-wall – En genial veggfornyer som også dekker mur og panelplater

Roll-on-wall er like enkel som den er genial. Det er en ny type veggfornyer som legges som et tapet, men med egenskapene til en ny, slett overflate. Roll-on-wall finnes i flere ulike kvaliteter og den nyeste varianten er «Thermo Acoustic» som både er lyddempende og varmeisolerende.

Glatte overflater på vegg og himling er trenden nå. Men i forbindelse med en renovering er det som regel svært tidkrevende og dyrt å gjøre en gammel vegg glatt, særlig dersom underlaget er ujevnt eller strukturert som f.eks. en limt glassfiberstrie, mur eller panel plater. Roll-on-wall ble introdusert da det oppstod et økende behov for å enkelt kunne omskape vegger med panelplater og mur til slette overflater som så kan tapetseres eller males.

Roll-on-wall kommer på rull og er en smart og unik metode for rehabilitering av vegger og overflater. I stedet for riving, bæring av materialer, støy og støv, kan Roll-on-wall enkelt dekke over eksisterende vegger, uansett hvilken tilstand underlaget er i.

Det glassfiberbaserte materialet dekker ujevne flater og profilerte panel-plater (MDF) godt, og kan males eller tapetseres etter ferdig legging. Roll-on-wall fås også ferdig grunnet. Roll-on-wall er noe mer enn dagens renoverings duk, renoveringstapet og andre kategorinavn.

Fordeler ved bruk av Roll-on-walls

  • Ypperlig dekkende egenskaper
  • Ingen sparkling, ingen sliping, ingen støy, ikke noe støv
  • Egner seg også til offentlig bygninger
  • Opptil 75% spart tid
  • Ideelt underlag for tapetsering og maling

Her kan du laste ned en enkel 12 siders praktisk veiledning for å bruke Roll-on-wall. En kort introduksjon til neste generasjons veggfornyer!

Storeys – Rooms to remember

Storeys er en ledende tapetleverandør som har vært i det norske markedet siden 1958. Selskapet ble reorganisert i 2018, har kontorer og eget lager i Gjerdrum nær Gardermoen, og dekker hele landet.

Storeys har leverandøravtaler med etablerte og gode samarbeidspartnere i Europa og kjede-/kundeavtaler med kjente og viktige aktører i Norge.

Med mye kunnskap, erfaring og ikke minst lidenskap for tapeter og interiør ønsker vi å bidra til at man får den stilen og atmosfæren i hjemmet som man ønsker.

Du kan møte Storeys på Bygg Reis Deg 18-21 oktober i hall E. Les mer om Storeys og deres produkter HER.