Messedag1

Nye utstillere til Bygg Reis Deg 2023

Det fylles stadig på med nye og spennende utstillere som skal ta del i vår jubileums messe 18-21. oktober 2023. Messen er en viktig møteplass for byggenæringen og er et perfekt sted å markedsføre seg for å utvikle og bygge opp sin kundebase.

Vi ønsker de nyeste utstillerne velkommen med på laget!

Er din bedrift interessert i å være utstiller på Bygg Reis Deg 2023? Meld deg på HER eller send oss en mail på [email protected] så hjelper vi deg.

Quooker AS

quooker.no

Quooker Skandinavien A/S står for salg, distribusjon, markedsføring og service av Quooker i hele Skandinavia, og har et distribusjonsnett på 1300 forhandlere.

Vi er en fleksibel organisasjon med mer enn 100 ansatte. Vi er et firma som stiller store krav til kvalitet og kreativitet i alt hva vi gjør. Det er grunnen til at vi fortsetter å vokse. Vi har en klar ambisjon om å selge det beste produktet, og være den beste samarbeidspartner for våre kunder. Intet mindre.

KAMI AB

kami.se/no

KAMI er en takprodusent som ble grunnlagt i 1976 og har siden da produsert ståltak av verdensklasse i Kalix.

Gjennom vår verdensunike produkt PLEGEL, kom vi raskt til å ta plass både på det nasjonale og internasjonale markedet. Det at våre takløsninger blir produsert rett sør for polarsirkelen innebærer at utviklingen skjer i et vekslende klima med varme, kulde, snø, regn og vind. For at vi skal kunne levere holdbare tak for vårt miljø, kreves det løsninger av høy kvalitet. Med vår egenutviklede og unike presseteknikk har vi gjort det siden slutten av 70 tallet.

Strekkmetall AS

strekkmetall.com

Strekkmetall er en en totalleverandør av miljøvennlige produkter, og har Norges/Europas største produkt sortiment av strekkmetall til arkitektur og industri. Alt strekkmetall som de produserer er miljøvennlig, d.v.s. at det er fremstillet ved bruk av solenergi!

Vi har over 60 års international erfaring med produksjon av strekkmetall og metall-filter. Vi produserer også skreddersydde og tilpassede løsninger, både til metall filter, arkitekttur og industri. I tillegg produserer og leverer vi komplette løsninger for fasade og himlinger. D.v.s. innfestings system/ grid system, strekkmetall og personell/arbeids ledelse som en komplett pakke.

Roth Norge

roth-norge.no

Roth Norge selger og markedsfører komplette gulvvarme- og tappevannsystemer til vann og varme.

Vi er en del av Roth Industries GmbH, og med våre sterke logistikk- og systemløsninger fra vårt nordeuropeiske hovedkontor, er vi godt rustet på det norske markedet.

Vi er spesialister i gulvvarme- og tappevannsystemer og har et bredt og komplett produktsortiment. De fleste av våre ansatte har en VVS-teknisk bakgrunn og erfaring fra bransjen, så de vet hva de snakker om. Våre produkter forhandles gjennom VVS-grossister, og produktene er derfor lett tilgjengelige for rørleggeren.

KYOCERA SENCO Norway AS

kyocera-senco.no

KYOCERA SENCO Norway AS spesialiserer seg på festeteknikk og produktutvikling av nye innovative verktøyløsninger og tilbehør.

Med over 40 år i det nordiske markedet har vi kunnskapen og erfaringen til å fortsette og være et av markedets beste, mest komplette og innovative produktprogrammer for festeteknikk.

Elten GmbH

elten.com/en/

Elten produserer slitesterke vernesko av høy kvalitet og med stor sikkerhet. Skoene er designet i Tyskland og bærekraftig produsert.

Ved å bruke materialer av høy kvalitet bidrar vi ikke bare til bedre beskyttelse, vi forlenger også levetiden til produktene våre enormt. Med riktig pleie kan våre vernesko i skinn vare i mange år. På denne måten forlenger vi syklusene mellom produktkjøp, sparer ressurser og reduserer avfallsmengden.

Laufen Norge AS

laufen.no

Personligheten til dette svært tradisjonelle sveitsiske merket reflekterer en symbiose av design, kvalitet og funksjonalitet. LAUFEN, premiummerket under ROCA-paraplyen, er en av verdens ledende produsenter og har et globalt distribusjonsnettverk.

Selskapets kjernekompetanse er kunnskapen innen produksjon av sanitærutstyr. I løpet av 130 år har LAUFEN-merket brukt det eldste formbare materialet man kjenner til for å lage innovative sanitærprodukter i toppmoderne anlegg med legendarisk sveitsisk presisjon. Kunnskap om baderommet som en helhet utviklet fra kompetansen til LAUFEN i keramikkproduksjon – og sofistikert design. Det som gjør LAUFEN-produkter unike ved første øyekast er at deres sveitsiske design forener to store designtrender: den sørlige emosjonelle italienske design og den nordlige tradisjonen for designpresisjon og klarhet.

Lonevåg Beslagfabrikk AS

lobas.no

LOBAS er ledende produsent og leverandør av taksikringsutstyr og garasjeporter i Norge. All produksjon foregår på Osterøy utenfor Bergen.

I de senere tiår har produktgruppen taksikring vært den største, og her er man markedsleder i Norge gjennom lengre tid og merkenavnet LOBAS® står sterkt ute i markedet. I 2022 har bedriften lansert et nytt satsingsområde; innfeste av solcellepanel på tak. LOBAS® SOLAR er en produkt-gruppe vi forventer skal vokse raskt i årene som kommer.

IBG AS

ibg.no

IBG AS har sitt utspring fra Industri og Boliggulv AS, som ble startet i 1963. I 2016 utvidet IBG ved to anledninger sitt sortiment til også å gjelde varemerkene Lundbergs og Jabo, samt fusjon med søsterbedriften Decorativ (Tegnesenteret). IBG AS er en del av Byggtilbehørsgruppen AS.

Deres forretningsområder er delt i følgende kategorier:

  • IBG: Lister, verktøy og maskiner for overflatebehandling av gulv, vegg og tak.
  • Uzin: Kjemiprodukter, maskiner og verktøy til gulvbransjen.
  • Lundbergs: Interiørprodukter for trappefornying, lister og oppbevaring.
  • Decorativ: Kunst- og tegneartikler for kreative sjeler, fra hobbyutøvere til profesjonelle.

ARDEX 

ardex.no

I mer enn 60 år har ARDEX fremstilt kvalitetssikre produkter til byggebransjen, og er en av verdens mest velkjente produsenter av hurtige sparkel-, lim- og fugemasser.

ARDEX’ historie starter i 1960 med etableringen av ARDEX Chemie GmbH i Witten, Tyskland. Siden har ARDEX Gruppen vokst stabilt og har oppnådd en global omsetning på mer end €690 millioner.

Polyflor Nordic

polyflor.no

Polyflor Nordic er et heleid datterselskap av gulvprodusenten Polyflor Ltd som er basert i Manchester UK.

Vi har et landsdekkende salgsapparat og en ledende posisjon i det Norske gulvmarkedet. Våre viktigste produktgrupper er homogene og heterogene gulv, sklihemmende gulv, LVT/designgulv, gummigulv og teppefliser. Alle våre produkter tilfredsstiller internasjonale standarder og Polyflor er ledende innen miljø og bærekraftige gulv. Hovedområdene er helsevesen, utdanning, kontor- og butikklokaler. Polyflor Nordic er stolt over å levere kvalitetsprodukter i kombinasjon med spisskompetanse fra våre dyktige medarbeidere slik at ditt prosjekt får det gulvet det fortjener.