Bygg Reis Deg sin digitale plattform har som formål å være den beste digitale møteplassen for bygg, anlegg og eiendom. Plattformen er allerede åpen og vil også holdes åpen under og etter det fysiske arrangementet. På den digitale plattformen vil du blant annet finne over 50 timer med fagrelaterte innlegg, og under messen vil det være mulig å følge livesendinger og se på opptak fra de ulike utstillerne.

Ønsker din bedrift å bli en del av Bygg Reis Deg Digital og ha en egen digital stand? Send oss en mail på [email protected] for mer informasjon og priser.

Besøkende

Den digitale plattformen til Bygg Reis Deg gjør det mulig for deg som besøkende å holde deg oppdatert på trender, produktnyheter, regelverk og de ulike aktørene i byggenæringen.

Du kan du enkelt lage deg en gratis besøksprofil og besøke de ulike digitale utstillerne, se presentasjoner og livesendinger eller initiere til dialog. 

  

Utstillere

Som utstiller på den digitale messen har man mulighet til å nå ut til et enda større publikum enn tidligere. Besøkende kan delta fra hvor som helst, når det passer dem best.

På den digitale standen har man også mulighet til å motta chat, post, visittkort og videosamtaler fra engasjerte besøkende. 

Hvorfor opprette en besøksprofil?

Den digitale messen skal være et effektivt verktøy for alle som har spørsmål rundt regelverk, og som ønsker å holde seg oppdatert på produkter og nyheter i de ulike kategoriene. På den digitale plattformen vil du kunne holde deg oppdatert med aktuelle foredrag og minimesser, og utstillerne vil være tilgjengelig for blant annet spørsmål og videosamtaler. Man vil også effektivt kunne finne kvalifiserte bedrifter og mennesker som kan svare på spørsmål eller utføre ulike typer arbeid.

  

Hvorfor ha en digital messestand?

Den digitale messen gjør det enkelt for bedrifter å markedsføre seg og sine produkter, tjenester og ansatte til besøkende, kunder og potensielle samarbeidspartnere 24 timer i døgnet 365 dager i året. Man vil også enkelt kunne markedsføre sin deltagelse på den fysiske messen 18-21 oktober 2023.

Kontakt [email protected] for mer informasjon om den digitale messen, hvordan utforme standen eller andre spørsmål rundt din digitale messedeltagelse.

Trykk her for mer informasjon om Netfair sine digitale messeløsninger