Bergknapp stand 2023

Bli med på Bygg Reis Deg 15-18 oktober 25

Bygg Reis Deg 2025 er byggenæringens viktigste møteplass hvor de beste fra næringen møtes for å dele kunnskap, kompetanse, knytte kontakter og bygge relasjoner. Det gir alle som deltar et unikt forsprang – forspranget man trenger for å lykkes.  På Bygg Reis Deg bekrefter 9 av 10 av våre utstillere at de treffer sine viktigste kunderelasjoner.

Å stimulere flere sanser samtidig skaper en bedre opplevelse i markedsføringsøyemed enn ved å se det samme produktet på en pc eller et nettbrett. Det er som å lære å svømme ved å se på Youtube fremfor å lære å svømme i et basseng. Alle som har lært seg å svømme, vet hva som fungerer best.

Professor, Tor W. Andreassen om messe som markedsføringskanal vs. digital markedsføring.

Vårt mål er å bidra til økt verdiskapning og utbytte for både utstillere og besøkende. Vi skal styrke omdømme og aktiviteten i norsk byggenæring ved å fremme nye løsninger som bidrar til et bedre samfunn.  

Hos oss møter du nærmere 400 utstillere som alle sørger for at du blir oppdatert på det siste nye. I tillegg kan du besøke vårt mulighetsrom med aktiviteter, konferanser, møter og kompetansedeling. Norsk byggenæring har ingen bedre arena for å styrke og bygge relasjoner, møte og finne kunder enn Bygg Reis Deg. For alle som kommer til oss – utstillere eller besøkende – får et forsprang på de som ikke er der. Og derfor sier vi: Sammen om forspranget!

Dine kollegaer lærer seg å samarbeide om prosjekter under forberedelsene. Dere må oppdatere dere selv på «alt det nye» i byggenæringen og selskapet vil bygge kredibilitet og bli en autoritet innen sitt fagområde. Du bygger sterkere relasjoner til eksisterende kunder og senker terskelen for potensielle kunder til å ta kontakt for samarbeid.

Du bygger selskapets merkevare og sist, men ikke minst:

Du følger selvsagt opp de du møter på messen med e-post-sekvenser og nye kundemøter.

Kommunikasjonsguru, Nils Petter Nordskar

Neste år skal vi løfte frem, relevante temaer og utfordringer som:

  • Klima og sirkulær økonomi
  • Energieffektivisering
  • Nye løsninger
  • Mangfold og rekruttering

Vil du høre mer om hvilke muligheter som finnes gjennom en deltagelse på Bygg Reis Deg 2025, ta kontakt med :

Paal Finsveen, Salgsansvarlig, Tlf 900 74 500, e-post [email protected]

Gunnar Glavin Nybø, Administrerende direktør, Tlf 957 68 899, e-post [email protected]

Bygg Reis Deg, E-post [email protected], Tlf 23 11 44 90