Gunnar-Nybø-hjemmekontor-1440x810

Viktigere enn noen gang å stå sammen og heie på hverandre

Torsdag 12.mars gikk det for alvor opp for oss at vi er inne i en ny tid for landet vårt. Som leder av Bygg Reis Deg måtte jeg be de ansatte om å holde seg hjemme fra jobb og vi avlyste en planlagt workshop med et utvalg av våre kunder på grunn av den eskalerende smittefaren.

En uke senere har vi vendt oss til en ny hverdag hvor vi i stor grad håndterer vår virksomhet fra hvert vårt hjemmekontor. Vi lytter til de rådene som kommer og forholder oss til disse etter beste evne. Vi har tatt utfordringen på alvor og isolert oss hver for oss i det ganske land i håp om ikke å bli smittet eller smitte andre.

Når det gjelder oss i Bygg Reis Deg var det første vi gjorde å sjekke ut hvilke arbeidsoppgaver vi ikke får gjort fra hjemmekontor. Vi fant ut at vi klarer å håndtere 95% av arbeidsoppgavene våre og at vi klarer å holde hjulene i gang.

Videre etablerte vi en rutine om å møtes til en morgenkaffe via videomøte for å sikre at alle har det bra og sikre best mulig dialog oss imellom.

Til slutt ble vi enige om at dette gir oss en mulighet til å tenke kreativt, tilegne oss ny kunnskap for å bli flinkere i det vi driver med og dele mer av det vi har i vår egen kunnskapsbank.

Så selv om vi nå er i en ny kritisk situasjon vil jeg oppfordre alle til å tenke kreativt, beholde optimisten i seg og sørge for å holde hjulene i gang.

Vi er alle i en situasjon hvor det er viktigere enn noen gang å stå sammen, sikre arbeidsplasser, og sist men ikke minste heie på og ta vare på hverandre.  

Flere nyheter

Kandidater til Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Velkommen til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen 2022

På Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 19.oktober får du innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og lederutvikling. I tillegg skal vi dele ut Byggenæringens Ærespris 2022. Du vil høre seniorforsker i NUPI, Karsten Friis fortelle

LES MER
Det Norske Byggemøtet 2022

Velkommen 19.oktober 2022

Det Norske Byggemøtet 2022 skal gi deg et godt innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og ikke minst gode råd for lederutvikling.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.