Nye medarbeidere i Bygg Reis Deg ASFra venstre Even Grønboengen, Gunnar Glavin Nybø og Stine Grande.

Velkommen til Stine og Even

Vi i Bygg Reis Deg er godt igang med forberedelsene til årets messe. Gjennom sommeren har vi fått med flere spennende utstillere og vi er godt igang med planleggingen av alle tilleggsaktivitetene som skal bidra til å skape en nyttig møteplass for både forbrukere- og profesjonelle besøkende.

I løpet av sommeren har vi også fått inn to nye medarbeidere. Det er Stine Grande og Even Grønboengen. De skal erstatte Nina Lundgreen som har blitt pensjonist og Tuva Mehammer som har begynt i ny jobb hos vår utstiller Fritzøe Engros.

Stine Grande er 32 år og kommer fra Ski. Hun er utdannet på Høyskolen i Ålesund innen strategi og markedsføring med etterutdanning innen digital markedsføring fra Noroff. Hun har jobbet i ulike roller og bedrifter med prosjektledelse, analyse, messer, salg og markedsføring.

– Jeg er veldig klar for å brette opp ermene og gruse til mot årets messe. Jeg gleder meg til å få brukt min kompetanse slik at vi sammen kan utvikle en fantastisk messe, sier Grande.

Even Grønboengen er 27 år og kommer fra Kongsberg. Han er utdannet på Høyskolen Kristiania innen markedsføring- og merkevareledelse med fordypning i digital markedsføring. Han har den siste tiden jobbet med etablering av nettbutikk, salg- og markedsføring av ulike bedrifter.

– Jeg ser frem til å bidra til den digitale utviklingen av Bygg Reis Deg med min kompetanse og gleder meg veldig til å være en del av årets messe allerede i høst, sier Grønboengen.

Stine og Even har med seg nyttig kompetanse og erfaring innen salg og markedsføring. Blant annet har begge spesialkompetanse innen digital markedsføring som vil komme til nytte nå som vi satser både på en fysisk og digital messe gjennomføring.

– Jeg er glad for å få inn to unge kompetente medarbeidere og er sikker på at både Stine og Even har mye å bidra med i forhold til utvikling av årets arrangement og Bygg Reis Deg som selskap. Sammen skal vi sørge for at årets messe blir et positivt bidrag til gjenåpningen av samfunnet. Vi mener at våre utstillere kan bruke årets arrangement til å styrke relasjonen både internt blant sine medarbeidere og eksternt mot sine kunder og vi skal legge til rette for fine messedager, 20. – 23. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm, legger Nybø til.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.