Branntest massivtre

Velkommen til kurs i brannsikring

Velkommen til Det Norske Byggemøtet 2023: Innovasjon i brannsikring med Polyseam AS

I dagens samfunn er brannsikkerhet en økende bekymring, med stadig strengere krav til eksisterende bygningsmasse og nye byggeprosjekter. Vi er stolte av å kunne presentere Polyseam AS som en av våre utstillere på årets Bygg Reis Deg. Henrik Vinslo, Teknisk Sjef hos Polyseam AS, vil holde et kurs hvor han vil belyse hvordan økt fokus på brannsikkerhet kan bidra til å forhindre tragedier og minimere miljøkonsekvensene.

Brannsikkerhet er ikke bare en juridisk forpliktelse; det er en moral og et ansvar for å beskytte liv og verdier. Henrik Vinslo har lang erfaring innen passiv brannsikring og vil gi innsikt i grunnleggende brannteori, nødvendigheten av passiv brannsikring i bygg- og anleggsprosjekter, og viktigheten av korrekt dokumentasjon.

Henrik Vinslo
Henrik Vinslo

Han vil forklare lovverket, forskriftene og dokumentasjonskravene som omgir passiv brannsikring. Dette kurset gir også praktiske løsninger og systemer for godkjent passiv brannsikring og ved slutten av kurset vil du få et kursbevis som bekrefter din kunnskap om passiv brannsikring og løsninger.

På årets Bygg Reis Deg vil Polyseam AS presentere flere spennende løsninger innen brannsikring. Blant annet et nytt system for enklere bygging av brannskiller og brannceller på loft i eldre leilighetsbygg og rekkehus. Denne løsningen vil bidra til å forhindre omfattende branner som ofte ødelegger hele bygninger.

Besøk Polyseam for inspirasjon til å bygge trygt og bærekraftig!

På kurset får du innføring i: Økt fokus på passiv brannsikring hos myndigheter og byggeiereForskrifter og lovverkPassiv brannsikringSystemgodkjenninger og dokumentasjon
Etter endt kurs utstedes et kursbevis som bekrefter kunnskap til produkter og dokumentasjon. 

Kurset er gratis og varer i ca. 3 timer.
MELD DEG PÅ NÅ

ONSDAG 18. OKTOBER 15:00-18:00
             Meld meg på onsdag             

TORSDAG 19. OKTOBER 15:00-18:00
             
Meld meg på torsdag             

FREDAG 20. OKTOBER 15:00-18:00
             
Meld meg på fredag