Det Norske Byggemøtet 2017

UKE 42 kan bli byggenæringens «festivaluke» for lærevillige medarbeidere

Vi i Bygg Reis Deg har etablert Det Norske Byggemøtet for å skape en felles arena for medarbeidere i byggenæringen og øke fokus på næringens utfordringer.
Da vi startet det strategiske arbeidet med å videreutvikle Bygg Reis Deg for 2 år siden fant vi ut at mange følte behov for en felles næringsmøteplass. En næring som består av mer enn 300.000 arbeidstagere fordelt på nærmere 30.000 bedrifter og som er landets største fastlandsnæring bør ha en egen arena hvor man møtes og deler erfaringer og tilegner seg felles kunnskap.
Det resulterte i at vi etablerte Det Norske Byggemøtet, som ble arrangert samtidig som Bygg Reis Deg 18-21 oktober 2017. Det Norske Byggemøtet 2017 besto av 110 konferanser og seminarer med mer enn 4000 deltagere.
I tiden etter arrangementet har vi hatt møter med flere grupperinger i den hensikt å finne ut hvordan man kan få økt oppmerksomhet rundt de ulike yrkesgruppene og byggenæringens utfordringer.

UKE 42 setter vi fokus på byggenæringen

Det har resultert i at vi arrangerer konkurransen om Gullhammeren 2018 sammen med Bygg21 og at vi har besluttet å gjennomføre Det Norske Byggemøtet hvert år på onsdagen i uke 42. Samtidig har vi oppfordret samtlige bransjer, organisasjoner og bedrifter til å legge sine møteplasser i samme uke slik at vi utvider læringstilbudet for ansatte i hele Norge.
I praksis betyr det at man kan delta på en bransjemøteplass som VVS-Dagene 17-19 oktober, Norsk Betongdag 18-19 oktober, NOBB-konferansen 18-19 oktober, Building Green 17-18 oktober i tillegg til en næringsmøteplass, som Det Norske Byggemøtet. Er man tilreisende får man altså med seg enda flere læringsarenaer enn tidligere.

Visjonært program

Vi har lagt vekt på å utvikle et visjonært program, som skal vise frem de som gjør det best både i Norge og internasjonalt. Videre har vi et mål om å inspirere deltagerne til å se hvilke strategiske grep man må ta for at vi sammen skal bli bedre og prestere på topp internasjonalt nivå. Les mer om programmet her: program 2018
Vi håper at ansatte og ledere i byggenæringen over hele Norge vil ta turen til Det Norske Byggemøtet eller andre møteplasser for å tilegne seg ny kunnskap, slik at vi sammen kan utvikle verdens mest bærekraftige byggeindustri.

Vi tror at økt samspill motiverer til økt digitalisering som igjen fører til økt bærekraft og dermed en mer konkurransekraftig norsk byggenæring.

Vel møtt den 17.oktober.
 
Les mer om Det Norske Byggemøtet her: Det Norske Byggemøtet 2018
Les mer om VVS-Dagene her: VVS-Dagene
Les mer om Norsk Betongdag 2018 her: Norsk Betongdag 2018
Les mer om NOBB-konferansen her: NOBB-konferansen
Les mer om BuildingGreen her: BuildingGreen – Oslo
 
Vi takker våre samarbeidspartnere:

Flere nyheter

Bærekraftpanel med panteordning

Vyrk lanserer et nytt produkt med mål om å være den mest bærekraftige løsningen på markedet. Med inspirasjon fra det tidligere meget populære Trysil-panelet, lanseres

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.