Styreleder Trond Hagerud

Trond Hagerud skal lede det nye styret til Bygg Reis Deg AS

På Generalforsamlingen til Bygg Reis Deg AS den 23.april ble det valgt nytt styre- og styreleder. Administrerende direktør Trond Hagerud i Mapei er valgt som ny styreleder. Med seg i det nye styret får han Jøns Sjøgren, Carl Otto Løvenskiold, Asbjørn Vennebo, Kristin Røed Eriksen og Eirik Grønlie. Hagerud legger vekt på å forstå og kjenne bransjen og har hatt verv som å være styreleder for Byggevareindustriens Forening, NHO Innlandet og Rådsmedlem i Sintef Community og gleder seg til å ta fatt på arbeidet som styreleder i Bygg Reis Deg AS.  

Vi tok en prat med Hagerud for å høre hvordan han ser på dagens situasjon både for byggenæringen generelt og Bygg Reis Deg spesielt.

Vi er midt inne i en alvorlig krisetid av historiske og globale dimensjoner som berører og rører oss alle. Jeg håper at dette kan skape en enda større bevissthet for at vi på alle plan må samarbeide mer, og ha bedre samarbeidsarenaer, for å kunne løse de store utfordringene. Men, parallelt gjelder dette også for våre utfordringer i byggenæringen, og i dette bildet har møteplassene som Bygg Reis Deg arrangerer en viktig plass

Den spesielle situasjonen har bidratt til at nærmest alle fysiske møteplasser nå er stengt og at mange sitter på hjemmekontor hver for deg.

Jeg synes det er mye positivt ved at vi må tilpasse oss en mer digital hverdag og nye måter å jobbe på. Det kan både være billigere, mer effektivt og lærerikt, samtidig som jeg tenker at dette også har forsterket ønsket og behovet for igjen å møtes. På den måten blir Det Norske Byggemøtet (13.oktober 2020) og Bygg Reis Deg (20.-23. oktober 2021) enda viktigere, sier Hagerud.

Som styreleder ønsker jeg å bidra til at Bygg Reis Deg sine arrangementer er de viktigste møteplassene for en samlet byggenæring, og at vi kan bidra til økt verdiskaping og utbytte for både utstillere og besøkende. Vi ønsker også å utvikle en relevant kunnskapsarena og være med på å styrke både omdømmet og næringens konkurransekraft. Et spennende tema for oss er hvordan digitalisering og innovasjonsarbeid kan bidra til en mer produktiv og bærekraftig utvikling.

Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på fjorårets arrangementer, så det arbeidet ser jeg frem til å utvikle videre , avslutter Hagerud.

Her er det nye styret:

Styreleder
Adm. direktør, Trond Hagerud, Mapei AS

Styremedlemmer
Adm. direktør Jøns Sjøgren, Byggevareindustriens Forening
Direktør for forretningsenheten Weber, Kristin Røed Eriksen, Saint-Gobain Norge AS
Konsernsjef Carl Otto Løvenskiold, Løvenskiold-Vækerø AS
CEO / Konsernsjef Asbjørn Vennebo, Dahl Optimera Norge
Markedsdirektør Eirik Grønlie, Løvenskiold Handel AS

Varamedlemmer
Direktør Retail Proff & Montér, Camilla Mørk Bostad, Optimera AS / Proff & Montér Retail
Salgsdirektør, Jan Erik Engebretsen, Jackon AS

Flere nyheter

Bærekraftpanel med panteordning

Vyrk lanserer et nytt produkt med mål om å være den mest bærekraftige løsningen på markedet. Med inspirasjon fra det tidligere meget populære Trysil-panelet, lanseres

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.