3_MULTIMASTER_OFC_PRT

Tre modeller, et kraftig navn: MULTIMASTER

Fra Oktober 2020, vil MultiTalent, MultiMaster og SuperCut være kjent som MULTIMASTER 300, 500 og 700. FEIN lanserer også 14 nye tilbehørssett for verktøyene.

– Enkelt for kundene: fra Oktober 2020, vil FEINs tre multiverktøy ha navnene MULTIMASTER 300, 500 og 700.

-FEIN gjør det også enklere når det gjelder tilbehøret de leverer: kundene kan nå velge det settet som best oppfyller deres behov fra de 14 tilgjengelige settene.

-“Made in Germany”: alle multiverktøy og det meste av tilbehør produseres ved FEINs tyske hovedkvarter. De er synonyme med fleksible løsninger samt høy kvalitet og har lang levetid.

MULTIMASTER var det første multiverktøyet noensinne og ble oppfunnet av FEIN i Tyskland. Da, som i dag, stod navnet MULTIMASTER for høy kvalitet, lang levetid og gode brukerløsninger. FEIN leverer for øyeblikket tre ytelsesklasser med multiverktøy, alle er tilgjengelige som både ledning og batteriversjoner. Fra oktober 2020 vil de tre klassene dele ett enkelt kraftfullt navn: MULTIMASTER. Tallene 300, 500 og 700 identifiserer tydelig ytelsesklassene. Når en bruker velger en MULTIMASTER, kan han eller hun velge mellom mer enn 180 tilbehør eller 14 spesialdesignede sett som passer hans eller hennes behov.

MULTIMASTER-reklame over tid – en snik titt i vårt arkiv: da den første batteridrevne MULTIMASTER MSx 315 ble lansert i 1996, snakket folk om “ubegrensede muligheter”. Så en MULTIMASTER plassert I hendene på en orangefarget Frihetsgudinne. I 1995 ble FEIN- sliperen MULTIMASTER – som man kan se her med en lykkelig håndverker på forsiden av en av våre brosjyrer.

I 1967 oppfant FEIN det første oscillerende elektroverktøyet, og I dag, mer enn 50 år senere, forenkler det fortsatt arbeidet til fagfolk over hele verden. Den gang ble det oscillerende elektroverktøyet brukt som gips sag av ortopedi i medisinsk sektor. Det ble snart klart at denne teknologien også ville være ideell for håndverkere. Den ble fulgt av SuperCut, et spesialverktøy for kroppsarbeid, og noen år senere av FEIN-slipemaskinen, MultiMaster og inngangsmodellen MultiTalent. Parallelt med dette utvidet FEIN kontinuerlig sitt utvalg av tilbehør, og tilbyr et økende antall applikasjonsløsninger.

Fra røttene I medisinsk sektor til et multiverktøy for profesjonelle: i 1967 søkte FEIN patent på en oscillerende sag med et oscillerende sagblad i riktig vinkel – og slik ble det første multiverktøyet oppfunnet. På den tiden ble sagen brukt av ortopedi til å skjære gjennom gips. Takket være den oscillerende bevegelsen forble pasientens hus uskadd. Alle multiverktøyene, som for tiden gjør det daglige arbeidet så mye enklere, er basert på denne oppfinnelsen.
 

I det siste har FEIN markedsført tre multiverktøy i tre ytelsesklasser – men de forskjellige navnene var forvirrende for noen kunder. Så FEIN har bestemt seg for å endre strategien. Fra oktober 2020 vil alle tre ytelsesklassene bli kjent som MULTIMASTER.

“Kunder ønsker enkelhet – så vi har svart på dette,” sier Thomas Blank, produktsjef ansvarlig for MULTIMASTER. “Fremover vil kundene raskt kunne se hvilken enhet som passer for dem.” Tallene i navnet indikerer prestasjonsklassen. MULTIMASTER 300 er inngangsmodellen og tar plassen til forrige MultiTalent, MULTIMASTER 700 er det kraftigste verktøyet, tidligere kjent som SuperCut. 500 er tallet tildelt den tidligere MULTIMASTER, som den mest kjente av alle FEIN multiverktøy, har den gitt navnet til hele produktgruppen. Alle de tre verktøytypene kommer bade som batteri og ledningsversjoner.

1000 alternativer fra ett system: MULTIMASTER er en fleksibel problemløser.
FEIN tilbyr i overkant av 180 tilbehør, som for tiden er det største utvalget av tilbehør i verden. Tilbehøret gjør verktøyene til universelle problemløsere, slik at brukerne raskt kan få gjort alle jobber – alt fra saging til sliping. Det patenterte QuickIN -hurtigspennsytemet lar Starlock-tilbehør skiftes på mindre enn tre sekunder uten behov for annet verktøy. Starlock-feste gjør det mulig å bruke FEINs tilbehør på verktøy fra andre produsenter hvis de har et Starlock-grensesnitt. FEIN har også utviklet tilbehøret i tre ytelsesklasser som passer til ytelsen til hvert enkelt av verktøyene for å garantere optimal kraftoverføring for hver jobb.

En problemløser fra starten: oppfinnelsen av MULTIMASTER banet vei for en helt ny kategori av verktøy. Her kan du se AStlx 636-5 fra 1980-tallet – selv da var det et lite, ergonomisk og allsidig verktøy. FEIN har jobbet med å kontinuerlig forbedre den. Spesielt anti-vibrasjonsinnovasjoner lar brukerne jobbe i lange perioder.

14 nye tilbehørsett: Kunden bestemmer hvilket sett som er best for dem.
FEIN bestemte seg også for å endre systemet som ble brukt på tilbehørssettene samtidig som omstillingen av multiverktøyene. Luisa Riem, produktsjef for oscillerende tilbehør, forklarer hva dette betyr: «Som produsent ønsker vi ikke å diktere tilbehør som brukes med en MULTIMASTER. Fra nå av bestemmer kundene hvilket sett som best oppfyller deres behov.» Denne beslutningen ble tatt i lys av forseggjorte kundeundersøkelser, som også ga grunnlaget for kombinasjonene av tilbehør i de 14 nye settene. «Dette skiller oss virkelig fra de fleste konkurrentene våre,» sier Luisa Riem. Settene inneholder det mest populære tilbehør for forskjellige bransjer. Så fra nå av velger kunder en enhet og velger deretter et tilbehørsett eller individuelt tilbehør som passer til arbeidet de gjør og ytelsesklassen på deres MULTIMASTER.

Med salgstall på over fem millioner er MULTIMASTER et av verdens mest populære multiverktøy: fremover vil alle tre ytelsesklassene til FEIN multiverktøy dele et kraftig navn: MULTIMASTER.

Nytt navn, bevist kvalitet.
I tillegg til FEINs nye image, har selskapet også vært opptatt av å innlemme MULTIMASTERs omstilling i mange andre kanaler. Internasjonalt er det nye nettsteder for MULTIMASTER, hvor brukerne vil finne tips om hvordan de kan utnytte multiverktøyet best mulig. En konfigurator kan også brukes til å finne tilbehør som trengs for en jobb – og som til og med dekker verktøy fra andre produsenter som ikke nødvendigvis har et Starlock feste. I fremtiden vil emballasjen som brukes på tilbehøret være visuelt utformet slik at det er enkelt å se for kundene hvilke jobber og materialer (tre eller metall) produktet kan brukes til. Salgsaktiviteter for forhandlere blir også modernisert. Det vil komme nye filmer, innlegg på sosiale medier, nyhetsbrev og mye mer for å gi brukerne de tipsene de trenger.

Optimal brukerbeskyttelse: FEIN anti-vibrasjonssytemet reduserer vibrasjoner og gjør at arbeidet kan kjøre jevnere. Huset er helt frakoblet takket være fleksible dempingselementer.

“Dette er en viktig relansering,” sier Alexander Kuhl, internasjonal markedssjef. “I tillegg til våre utmerkede verktøy for metallbearbeiding, er MULTIMASTER en del av FEINs DNA. Ved å inkludere MULTIMASTER i navnet på alle tre produktene, styrker vi potensialet i verktøy og tilbehør. Vi har mange planer for disse populære systemløsningene, fordi dette er det våre nåværende og fremtidige kunder ønsker å se.”

Som med alle FEIN-produkter, kan brukere også registrere FEIN MULTIMASTER online for 3-års FEIN PLUS-garanti og dermed utvide garantitiden til tre år. Med FEIN drar kundene også nytte av det spesielle faktum at garantien ikke bare dekker verktøyene, men også batterier og ladere.

For mer info, www.fein.com/warranty
For å finne din nærmeste forhandler, gå til: www.fein-norge.no
Du finner også FEIN på YouTube: www.fein.com/youtube

FEIN er din partner for førsteklasses elektroverktøyssytemer
FEIN er kjent som et globalt aktivt selskap med røtter I Tyskland som er synonymt med høykvalitets elektroverktøy og tilbehør, designet for de tøffeste jobbene innen industri og håndverk. Etter å ha lagt grunnlaget ved å oppfinne den elektriske håndboringen, det første elektroverktøyet i verden, i 1897, grunnla Wilhelm Emil Fein FEIN-selskapet. FEIN har nå mer enn 700 aktive industrielle eiendomsrettigheter, inkludert rundt 500 patenter og patentsøknader.

FEIN fokuserer på produkter og tjenester som er ideelle problemløsere for metallarbeid og markedsføres av over 16 datterselskaper og mer enn 50 kontorer over hele verden. Som en uavhengig familiedrevet virksomhet, inkorporerer FEIN en åpen bedriftskultur, legger stor vekt på menneskelige interaksjoner og gir god plass til innovative ideer. Selskapets hovedkvarter I Schwäbisch Gmünd-Bargau er hjemmet til det største produksjonsstedet, som jobber tett i samarbeid med andre steder i Asia og Nord-Amerika, og sikrer jevn høy produksjonskvalitet på alle steder. Selskapet sysselsetter rundt 800 ansatte globalt, og leverer mye oppfinnsomhet og engasjement for service, inkludert å sette fremtidige milepæler i utviklingen av førsteklasses kraftige verktøysystemer. Det er nettopp derfor FEIN blir sett på som profesjonell – og har vært det i over 150 år.

Laget i Tyskland: FEIN produserer MULTIMASTER utelukkende ved sitt tyske hovedkvarter i Schwäbisch Gmünd-Bargau. Det meste av tilbehøret produseres også ved selskapets hovedkontor.
MULTIMASTER leverer raske og effektive resultater for brukerne. MULTIMASTER 700 er det kraftigste multiverktøyet. Tilgjengelig som ledning og batteridrevet verktøy, og leverer optimale resultater med høy hastighet.
www.fein-norge.no  
For mer informasjon:
Kjersti Løken
Charlie Storm Messel AS
Industriveien 10 1473 LØRENSKOG
Telefon +47 22 90 71 40
E-mail [email protected]

Flere nyheter

Bærekraftpanel med panteordning

Vyrk lanserer et nytt produkt med mål om å være den mest bærekraftige løsningen på markedet. Med inspirasjon fra det tidligere meget populære Trysil-panelet, lanseres

LES MER

På tide å utvikle og bygge opp kundebasen?

Bygg Reis Deg messen har alltid vært den møteplassen i byggenæringen hvor man treffer flest fagpersoner og bygg interesserte forbrukere som er på utkikk etter de siste produktnyheter. Slik er det fortsatt og vil du være med som utstiller er det på tide å bestille plass.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.