Concise Collection

Talgø presenterer MøreRoyal kledning 2.0

Vi ønsker Talgø velkommen som utstiller på årets Bygg Reis Deg, hvor de er klare til å vise frem sin nyeste MøreRoyal-kledning og hva de har jobbet intensivt med de siste årene.

Talgøs hovedprodukt er merkevaren MøreRoyal, royalimpregnerte materialer av nordisk furu, etterspurt av både privat- og proffkunder. Det leveres i dag stadig økende volumer av MøreRoyal kledning, lekter, tretak og terrasse til byggevarebutikker og bygg- og anleggsbransjen, både i Norge og utlandet.

Leder for marked og kommunikasjon, Janne Rangnes, mener Bygg Reis Deg er en viktig arena for synlighet og kommunikasjon med kundene. “Her møter vi både eksisterende og potensielle nye kunder, i et ekte MøreRoyal-miljø, som gir rom for de gode og konstruktive samtalene,” sier hun.

På Talgøs stand får du presentert MøreRoyal kledning 2.0, som skiller seg ut med sin brannklassifisering D-s3, d0. “Dette er en nyvinning det er verdt å merke seg, og som vi vet har vært etterspurt i markedet!”, forteller Janne Rangnes.

Talgø viser også frem sin unike Concise Collection, en premium-serie innen MøreRoyal. Denne serien skiller seg ut ved å skjule alle festemidler på kledningen i not og fjær, noe som gir en ren og elegant fasade uten synlige spiker eller skruer.

Concise Collection
Concise Collection

Selskapet har allerede etablert seg som en aktør som tar ansvar for klimaet. Produktene er produsert av bærekraftig nordisk skog, og gjennom en miljøvennlig produksjonsprosess oppfyller de kravene for en mer bærekraftig fremtid. MøreRoyal har lang levetid og bidrar slik til å redusere klimaavtrykket i byggeprosjekter.

Talgø er allerede godt kjent for å legge ned betydelige ressurser i sine utstillinger, uansett type messe, og lover mange spennende aktiviteter på årets Bygg Reis Deg. Besøk dem på stand D02-20.