Spilka Fixade

Spilka løser klimautfordringene

Spilka Industrier deler standen i to spennende forretningsområder; Spilka Building Solutions og Spilka Door & Window Solutions.

Spilka Building Solutions vil presentere videreutvikling av fasadeløsningen Fixade, som er et gjennombrudd i byggebransjen. Løsningen kan blant annet brukes til å montere solcellepanel integrert i fasaden. Fixade er designet for ombruk, og bidrar til å redusere klimapåvirkningen av bygget blant annet ved å minimere avfall og bruke materialer med lavt klimaavtrykk. – Fixade løser store klimautfordringer knyttet til fasader og leveres med 60 års garanti, forteller leder for marked og kommunikasjon, Laila Gjerdsbakk. – Med Fixade monteres fasaden effektivt, og en får en fasade som krever minimalt vedlikehold og likevel holder hele byggets levetid, fortsetter hun.

Spilka Fixade
Spilka Fixade

Spilka Door & Window Solutions leverer helhetlige systemløsninger for vinduer, der hvert element er nøye utviklet for å fungere sømløst sammen. Dette gir ikke bare optimal funksjon, men også lang levetid, som igjen reduserer avfallsmengden betydelig. Laila Gjerdsbakk forklarer: «Dersom en ønsker et vindu med optimal funksjon kombinert med lang levetid, er det viktig at en velger et komplett HW system der samtlige bestanddeler er konstruert for å fungere sammen.»

Spilka_Vindu_Skog
Spilka Classic systemløsning for toppsvingvinduer.

Begge forretningsområdene hos Spilka er dedikert til bærekraft og innovative løsninger som vil endre måten vi bygger for fremtiden. Vi ønsker deg velkommen til Spilkas stand D02-03 og håper du blir inspirert av deres nyskapende tilnærming til byggebransjen!

Besøk oss gjerne digitalt også!