Hammerslaget

Spar tid og penger med kvalitetsverktøy fra Hammerslaget

Bygg Reis Deg er stolte av å ønske Hammerslaget velkommen til årets messe. Hammerslaget, kjent blant verktøyentusiaster, tar sikte på å nå en bredere kundegruppe og etablerte aktører på markedet. Kristian Magnus Youngblom, administrerende direktør i Hammerslaget, har en tydelig visjon for selskapet.

 «Vi har et høyt fokus på at de produktene vi selger skal være tidsbesparende i tillegg til ergonomiske, innovative, holdbare, praktiske og ikke minst kule”, sier han. 

Hammerslaget står klare for å presentere hvordan forhandlere kan berike sitt sortiment med Hammerslagets innovative produkter. «Ved å plassere våre verktøy på butikkhyller over hele landet, kan vi bidra til at flere tømrere opplever en enklere og mer effektiv arbeidsdag,» sier Youngblom.

Hvorfor besøke Hammerslagets stand på Bygg Reis Deg?

  • Ergonomisk og holdbart verktøy: Hammerslagets produkter er utviklet med håndverkerens komfort og varighet i tankene. Et mer behagelig verktøy gjør at du kan jobbe mer effektivt og med mindre belastning.
  • Innovative løsninger: De tilbyr innovative verktøy og utstyr som løser gamle utfordringer på nye, mer effektive måter, noe som sparer tid og gir bedre resultater.
  • Spikerbelter: Hammerslaget er kjent for sitt utvalg av spikerbelter, designet for å hjelpe deg å holde full kontroll over verktøyene dine, og unngå tidkrevende leting på arbeidsplassen.
  • Kule verktøy: Å jobbe med verktøy som du føler deg kul med, øker trivselen på jobb og kan gi økt produktivitet.

Hemmerslaget har aldri ønsket å være som alle andre, og årets stand vitner om det. “Vi liker å være annerledes, tenke utenfor boksen, finne på nye ting og skille oss ut”, sier Kristian Youngblom.

Bygg Reis Deg ønsker til å bidra til en enklere, mer effektiv og mer lønnsom hverdag. Besøk Hammerslagets stand på Bygg Reis Deg for å oppleve deres utvalg av high-end håndverktøy, smarte produkter, forbruksvarer, og selvfølgelig deres populære spikerbelter.