Gilje Kvalitet Vindu 3 Lags Glass Web

Spar penger og miljøet med vinduer fra utstillerne på Bygg Reis Deg 2023

Har du tenkt på hvor mye du kan spare på strømregningen ved å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt?
Vinduer og dører står for opptil 40 prosent av varmetap i bygninger, og i Norge kan vi spare mye strøm ved å skifte ut eller restaurere vinduer i gamle bygg. På årets Bygg Reis Deg står NorDan, Gilje og Spilka klare for å vise deg hvordan energisparing kan være både smart og miljøvennlig.

NorDan har som mål om å bli den mest bærekraftige dør- og vindusprodusenten i Norden, og på årets Bygg Reis Deg vil besøkende få et innblikk i deres engasjement for innovasjon, kvalitet og bærekraftig fremtid gjennom den nye produktkategorien GreenTech. «Med GreenTech får du kortreiste, Svanemerkede produkter og lang levetid og med maksimal energiytelse”, sier markedssjef i NorDan, Maren Rasmussen.

Spilka Industrier vil også presentere energieffektive løsninger. Deres dør- og vinduløsninger er nøye utviklet for å optimalisere funksjon og levetid. «Dersom en ønsker et vindu med optimal funksjon kombinert med lang levetid, er det viktig at en velger et komplett HW system der samtlige bestanddeler er konstruert for å fungere sammen.», sier leder for marked og kommunikasjon, Laila Gjerdsbakk.

Gilje jobber stadig mot å utvikle vinduer og dører for det norske markedet, og legger vekt på varig verdi for kundene, ansatte og samfunnet. «Vi mener vi har utviklet de beste løsningene for det norske markedet og ønsker å gjøre det lett å velge Gilje. Noen valg er viktigere enn andre, og vi mener det å velge kortreiste miljødokumenterte kvalitetsvinduer og dører med lang levetid, produsert i Norge, er et trygt, lønnsomt og godt valg», sier Elin Gilje Jakobsen.

Les mer om NorDan, Spilka og Giljes her.