Lag 5 1024x576

Søkelys på redusert energiforbruk under Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg skal i år arrangere tre konferanser for å sette søkelys på viktige nyheter, trender, grønne tiltak og innovasjoner. På torsdag 19.oktober skal vi blant annet fremme de produkter- og tjenester, som våre utstillere tilbyr for å bidra til lavere energiforbruk i bygg- og boliger. Her kan vi nevne både isolasjonsløsninger og utskifting av vinduer og dører som konkrete tiltak.

Vi vet som mange andre i byggenæringen at de husene og byggene vi skal bruke de neste 50 årene allerede er bygget. Derfor er det viktig at vi i Bygg Reis Deg bidrar til å fremme de gode og langsiktige tiltakene som utløser et stort potensial i å redusere energiforbruket i eksisterende bygningsmasse sier administrerende direktør, Gunnar Glavin Nybø

For private hjem er det viktig å orientere seg både i markedet for hva som finnes av energieffektiviserende produkter, men også hva man få støtte til hos ENOVA. Ifølge målinger fra Enova utgjør gamle vinduer ca. 40% av varmetapet i boligen din. Det innebærer at dersom du velger å skifte ut gamle vinduer kan du både redusere ditt eget energiforbruk, din egen strømregning og bidra til å nå Norges klimamål. Det vil også øke verdien på din bolig.

Våre utstillere NorDan og Gilje Tre er to av mange dør- og vindusprodusenter som enkelt kan gi deg en status på din bolig og hvilket potensial som ligger i utbedring av dører- og vinduer.

Les mer om NorDans klimakalkulator og hvorfor du bør velge 3-lags glass til dine vinduer HER eller Gilje Tre sine muligheter og kalkulasjon i Energiportalen HER