ddae053bbc66461b689ff05a2b5a7afe

Smart løsning for smarte bygg

Med Homeboxx kan du få dagligvarer og alt du bestiller på nett, levert rett utenfor døren. Du får en trygg og enkel hjemlevering, uten at du må være tilstede når budet kommer.

Ola og Kari Nordmann handler mer og mer på nett. For å ha den mest kundevennlige løsningen ønsker stadig flere å få dagligvarer og pakker levert helt hjem.

Men de fleste som handler endel på nett, har opplevd det – At du har måttet holde deg hjemme for å vente på hjemlevering av matvarer.

– Ufrivillig «husarrest» er ikke det eneste mange huseiere sliter med. De fleste har også opplevd at budet som skulle levere pakken hjem til deg kom til tomt hus og måtte ta med seg pakken tilbake, eller at pakken settes igjen utenfor døren på natten mens man selv ligger og sover, sier Kåre Arthur Trobe, daglig leder i Homeboxx.

– Med en Homeboxx, blir leveringen enklere for både deg og budet. Budet låser opp boksen med kodelåsen, og varene er trygt levert. Du får varsel i appen, og varene holder seg temperert helt til du henter. I Homeboxx kaller vi det bare «hjemlevering gjort enkelt», forteller han.

«Smart hjem»-løsningen for netthandlere

Trobe ser frem til å presentere Homeboxx for et bredt publikum på Bygg Reis Deg på Lillestrøm 20.-23. oktober. – Homeboxx er kort fortalt en mottaksboks for hjemlevering av alle typer varer, også matvarer. Med digital kodelås og en brukervennlig app er Homeboxx et «smart hus»-produkt som har en naturlig plass på bransjemessen på Lillestrøm, sier han.   

Full kontroll med app

Homeboxx-appen gir deg full kontroll over din Homeboxx som leveringspunkt for alle typer varer. Ønsker du å gi noen tilgang til å åpne låsen til boksen? Et par tastetrykk senere er jobben utført. Lurer du på når boksen ble åpnet og av hvem? Smart-appen gir deg svaret!
Ønsker du å se hva temperaturen inne i boksen er? Eller om matvarene har ankommet? Null problem!

Homeboxx er å finne på stand B01-21 på Bygg Reis Deg. Her har de også en egen sittegruppe full av smarte bokser!

Last ned din gratisbillett og sjekk ut Homeboxx sitt område på Bygg Reis Deg. 20. til 23. oktober.

Flere nyheter

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.