08 Hytteulvik Rd Web

Skal vise Norges mest spektakulære vindu

På årets Bygg Reis Deg skal Nordvestvinduet imponere arkitekter, entreprenører og andre kunder med sitt fokus på fleksibilitet, service og førsteklasses produkter. «Vi ønsker å vise at vi kan lage spektakulære vinduer samtidig som vi opprettholder dagens krav til nybygg, inkludert isolasjon og lysinntrenging”, sier en entusiastisk markedssjef, Robin Silden.

Nordvestvinduet har mye å vise frem, inkludert nye spennende produkter. «Kanskje finner du Norges mest spektakulære vindu på vår stand i år?», utfordrer Robin Silden.

Nordvestvinduet legger også stor vekt på bærekraft. «Trevinduer med aluminiumskledning er markedets mest miljøvennlige vindu,» påpeker Robin.

Produktene har markedets beste isolasjonsverdier som gir minimal varmetap og i tillegg kan en regulere for varmeinnslipp så en ikke trenger mekanisk kjøling. Dette er et eksempel på deres forpliktelse til å levere produkter med høy kvalitet og lang levetid, samtidig som de reduserer miljøpåvirkningen.

«Våre produkter er svært miljøvennlige, da vi bruker vannbasert overflatebehandling. Vi kildesorterer alt avfall og resirkulerer alt tremateriale til oppvarming i fabrikken», forklarer Robin.

Besøk Nordvestvinduet på Bygg Reis Deg 2023 for å oppleve hvordan de forener kvalitet, innovasjon og bærekraft i sine imponerende vinduer.