ALUTEC

Sikkerhet og innovasjon i høyden med Alutec

Norges ledende leverandør av stillas, er tilbake på årets Bygg Reis Deg messe. Daglig leder i Alutec, Espen Aspenes er entusiastisk over deres deltakelse, «Bygg Reis Deg er den eneste messen hvor hele den norske byggebransjen samles, og som Norges mest solgte stillas er det naturlig for oss å være her», sier han.

På Alutecs stand kan besøkende forvente en spennende VR-opplevelse som tar deg til nye høyder bokstavelig talt, samtidig som den fremhever trygg arbeidspraksis. «Vi ønsker å minne folk om å alltid jobbe sikkert i høyden,» sier Espen Aspenes. 

I tillegg til den engasjerende VR-opplevelsen, vil Alutec presentere det nyeste innen stillas og dele innsikt i smarte og sikre løsninger for ulike oppdrag som krever stillas, samt hvordan lokal produksjon bidrar til bærekraftig drift.

Aspenes forklarer: «Vi jobber lokalt for å minimere transportavstander, resirkulerer alt stål, aluminium og treverk, og elektrifiserer utstyrsparken vår.» Dette er skritt i riktig retning for å støtte klimamålene for 2030.

Besøk Alutec på Bygg Reis Deg 2023 for en unik opplevelse i høyden og for å oppdage hvordan de prioriterer sikkerhet og bærekraft i sin bransjeledende stillasvirksomhet.