Sievi stand

Sievi viser produksjon fra støpeform til skoeske

Banebrytende skoteknologi og bærekraftig engasjement står i fokus når Sievi stiller ut på Bygg Reis Deg 2023. Med topp kvalitet og bærekraftige løsninger, utfordrer Sievi måten vi ser på arbeids- og vernesko.

På Sievis stand møter du en gjeng som fokuserer på et bredt utvalg sko med unike egenskaper. Her vil du oppdage modeller som passer for ulike bransjer som bygg og anlegg, industri, olje/gass/energi og forskjellige håndverksfag.

En arbeidsskos kvalitet, komfortegenskaper og teknologi er viktig for brukerne. For å møte brukernes behov, og for å få best resultat, kombinerer Sievi egne teknologier og materialer med produktene fra anerkjente tredjeparters leverandører som GoreTex og BOA. “Vår egen såleblanding, TractionPro, er et eksempel på egen teknologi. Dette er en sklisikker såle som er testet i mange temperaturintervaller og på flere typer underlag, og vi mener den bidrar til brukerens sikkerhet og trygghet,» utdyper administrerende direktør i Sievi, Tor Fadum-Aas.

Tor Fadum Aas
Tor Fadum Aas

Som den eneste produsenten i Norden foregår hele produksjonen på et sted, dessuten benytter de teknologi som muliggjør produksjon basert på etterspørsel fra dag til dag. Dette hindrer overproduksjon og overskuddslager. Slik beviser Sievi at kvalitet og bærekraft kan gå hånd i hånd.

«Vår produksjon er vårt alibi for bærekraft. I tillegg til at karbonavtrykket åpenbart er mindre når vi produserer alt i Finland, har vi et mål om å være karbonnøytrale i 2035,» bekrefter Fadum-Aas.

Tor og resten av teamet i Sievi, gleder seg til årets utgave av Bygg Reis Deg. Bygg Reis Deg gir en unik mulighet til å møte sluttbrukere og profesjonelle aktører innenfor bransjen, og jeg ser frem til å knytte kontakter med potensielle partnere og leverandører. Bygg Reis Deg er en fin markedsaktivitet som gir oss verdifull synlighet, samtidig som vi får treffe brukere av arbeids- og vernesko”, sier Fadum-Aas.

Besøk Sievi på stand E03-18B på Bygg Reis Deg 2023, og besøk en av bransjens ledende aktører.