VB08036-1440x810

Salget øker – hele 60% solgt til Bygg Reis Deg 2021

I skrivende stund har vi passert 60% dekning til Bygg Reis Deg messen i 2021. Det er svært gledelig å se at det er stor pågang til tross for situasjonen rundt oss. Vi skal være glade for at det er over et år til neste Bygg Reis Deg og at vi sammen med både gamle og nye utstillere er på god vei til å nå nye høyder.

Det at interessen for messen opprettholdes og at vi tar imot løpende bestillinger bidrar til høy motivasjon og stort engasjement i en ellers rolig hverdag. Vi jobber for tiden med å plassere nye utstillerne i henhold til ønsker og deres produktkategori. Vi vil nemlig ha et større fokus på å markedsføre de ulike kategoriene i hver hall for neste messeperiode.

Selv om det er lenge til neste Bygg Reis Deg følger vi nøye med på situasjonen rundt Covid-19 og gjør det vi kan for å etterkomme de retningslinjene som blir gitt. Det viktigste for oss i tiden fremover er å vise at vi bryr oss og at vi har forståelse for den situasjonen mange av kundene våre og resten av samfunnet nå befinner seg i. Vi kommer til å fortsette arbeidet med å følge opp både eksisterende og potensielle kunder for å ivareta alle sine interesser på best mulig måte.

Trenger du mer informasjon det bare å ta kontakt på e-post; brd@byggreisdeg.no eller telefon 23 11 44 90.

Flere nyheter

Kandidater til Byggenæringens Innovasjonspris 2021

Velkommen til Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen 2022

På Det Norske Byggemøtet – topplederkonferansen den 19.oktober får du innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og lederutvikling. I tillegg skal vi dele ut Byggenæringens Ærespris 2022. Du vil høre seniorforsker i NUPI, Karsten Friis fortelle

LES MER
Det Norske Byggemøtet 2022

Velkommen 19.oktober 2022

Det Norske Byggemøtet 2022 skal gi deg et godt innblikk i sentrale utfordringer som utenrikspolitikk, økonomi, næringsrelaterte spørsmål og ikke minst gode råd for lederutvikling.

LES MER

Hva er du på jakt etter?

Ofte stilte spørsmål

Opening hours

Tuesday – Thursday 10:00 – 17:00 & Friday 10:00 – 15:00

COVID-19

What routines are in place to promote optimal health and safety?

Book Hotel Rooms

Book your hotel room here for the best rates and availability.